Gamer Bir sonraki yıl hangi oyunu heyecanla bekliyorsunuz? XPhazonZero Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir sonraki yıl sabırsızlıkla beklediğiniz bir oyun var mı? Bir sonraki yıl hangi oyunu heyecanla bekliyorsunuz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Outlast Trial 1 0 Yorumla
benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Beklediğim oyun yok beklediğim güncelleme var riot seneye baya sürpriz yapacak 0 4 Yorumla XPhazonZero +1 yıl Ok, Nintendo'nun inanılmaz oyunların oynamak varken, LoL gibi online oyunları asla oynamam. free to play oyunları hiç umrumda değil zaten Yorumla benkendall +1 yıl nolur umrunda olsun Yorumla XPhazonZero +1 yıl Video oyun serilerin bilmiyorsun (oynamamışsın), oynanış ve hikaye daha önemliyken grafiğe önem veriyorsun Yorumla benkendall +1 yıl benim için hikaye ve grafikler önemlidir tenks Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Outlast bu sene çıkmayacak gibi, onu bekliyorum şu anlık😅😇 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Black Myth: Wukong Ps42023 de oyunu rekor kıracak 💪🏼 1 1 Yorumla XPhazonZero +1 yıl O oyunu ilk defa duydum, ilginç bir oyun benziyor. Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Starfield. 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Gamer konusunda 464 cevap paylaştı. Hogwarts legacy 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Outlast Trial
Beklediğim oyun yok beklediğim güncelleme var riot seneye baya sürpriz yapacak
Ok, Nintendo'nun inanılmaz oyunların oynamak varken, LoL gibi online oyunları asla oynamam. free to play oyunları hiç umrumda değil zaten
nolur umrunda olsun
Video oyun serilerin bilmiyorsun (oynamamışsın), oynanış ve hikaye daha önemliyken grafiğe önem veriyorsun
benim için hikaye ve grafikler önemlidir tenks
Outlast bu sene çıkmayacak gibi, onu bekliyorum şu anlık😅😇
Black Myth: Wukong Ps4
2023 de oyunu rekor kıracak 💪🏼
O oyunu ilk defa duydum, ilginç bir oyun benziyor.
the day before
Starfield.
Bir sonraki yılın kendisini heyecanla bekliyorum
Hiç bir oyunu beklemiyorum 🙂
TWAU : 2
Hogwarts legacy
hayır yok