Bu oyun mükemmel tek bir kusur bile görmüyorum" dediğiniz bir oyun var mı?

Bu oyun mükemmel tek bir kusur bile görmüyorum" dediğiniz bir oyun var mı?
Crysis Oyunu Yılına göre öyle Başarılı gerçekçi grafiklere sahip ki Zaten Çıktığı Yılda çoğu oyun fazla rakip olamıyor du o Nano Giysiye aşığım 🤩 Giysinin Crysis 2 de ve Crysis 3 o sesi nano giysi devre de falan deme ses tonu harika tam robot sesi

Crysis'in mükemmel olduğunu düşünmenin sebebi nedir? Çünkü başka oyun serileri gibi onun da overrated (abartılmış) olduğunu düşünüyorum, iyi seridir falan ama gerçekten başyapıt mı?
Her oyunun illaki bir kusuru olur, yüzde yüzlük mükemmel olan bir oyun olamaz. Mükemmele yakın olan oyun söyleyeceğim o yüzden, bence far cry 3. Ortam, grafik, hikaye, oynanış bence mükemmel hepsi
Benim en sevdiğim video oyun Super Metroid bir başyapıt düşünüyorum, tüm zamanların en iyi oyunlarından biri olarak bilinir zaten
Valla ilk defa duydum desem😅😅
Nintendo'nun video oyun serilerini bilmediğiniz için ya da oynamadığınız için olabilir mi
Olabilir
Cevap
14Cevap
Serious Sam oyunu ve Divinity 2
Öyle bir oyun yok. Hani olsa belki eski küçük bitlik oyunlardır.
Var Super Metroid (1994)
Eskiden wow vardı, ama blizzard çok hata yapar hale geldi, bayağı da ağır sonuçları oldu bakalım ne yapacaklar ilerleyen zamanlarda
Kusursuz oyun yok kanka bide insanlar artık bir oyunun ya hilesini ya da buglarını bulmaya uğraşıyorlar düzgün oynayan kalmadı
Benim için var, Super Metroid
Metroid Nintendo'nun oyun serisi, onlar kadar iyi oyun yapan şirket görmedim
Forza horizon 5
Forza Horizon serisi oynamadım ama mükemmel olduğunu düşünmene sebep olan şey ne bu oyunun
Grafikler, detaylar, oynanışı vb.
Her oyunun eksileri vardır
En sevdiğim video oyun Super Metroid'nin başyapıt olduğunu düşünüyorum, 2. favori video oyunum The Legend of Zelda Link to Past o da başyapıt
Crysis serileri
Dragon City'e geri döndüm. :)
Keşke diye bilsem ya
Nintendo'nun Mükemmel oyunları var
Ya da sen biraz zevksiz dostum, çoğu türde oyunları Nintendo yaptı. hem bir kere oynamadığın oyunları nereden biliyorsun sana göre olup olmadığını
Belli ki online oyundan bahsediyorsun, yıllardır aynı oyun mu oynanır, Single Player oyunları varken
Oynadığın oyun serisine bağlı, çok iyi olmayan oyun serisi oynuyorsun herhalde, GTA gibi.
Left 4 dead
Bence mükemmel bir oyun değil, ok
Zoey karakteri dışında bi kusur göremiyorum
Aslında Left 4 dead oynamadım ama mükemmel falan olmadığına eminim, mükemmel bir oyun varsa o da Super Metroid. bir de The Legend of Zelda Link To Past
Tamam aslında hepsi ayrı güzel minecraft lol halflife
LoL gibi online oyunları güzel filan değil bence.
@Ntt tamam ben de kendi fikrimi söyledim, onlar öyle düşünebilir.
Dediğim oyuna neden taktın ki
Takmadım ki
Oyuna kötüdür demiyorum güzel bir oyundur, sadece başyapıt olduğunu düşünmüyorum.
Herkesin bi oyunla anısı olur onu kendine başyapıt yapar
Ben şahsen öyle yapmam, gerçekten başyapıtsa başyapıt derim
Fm 01 02
Öyle bir video oyun var mı? hangi o
Gta vice cityy
GTA'nın Hiçbir oyunu mükemmel değil, özellikle GTA San Andreas ve Vice City.
Beymiş kusuru
Bu oyunların, oynanışı pek iyi değil, eğlenceli diyemem, sıkıcı oyunlar, video oyun dedin çok eğlenceli olur. akıcı değil
Ben zevk alıyorum
Zevk alsan ne olur, bundan kat kat çok daha eğlenceli oyunlar varken
Mesela valo oynuyorum hs atıyorum oyun bariyer sayıyo
Ama bunda öyle bir şey yok
Net her şey
Daha iyi oyun serileri oynamanın tavsiye ediyorum
Ne gibi
Metroid, The Legend of Zelda, Super Mario, Megaman, Sonic The Hedgehog. benim en sevdiğim video oyun serileri.
Süper mario güzel ama hep aynı şeyi yapıyorsun
Hepsini aynı şey yapmıyorum, ne alaka farklı türden oyunlar.
Neresi farklı ya zıplıyorsun hep
Level tasarımları farklı, power ups var
@Onuradır evet ama oynanış sanıldığı kadar iyi değil.
Bence GTA V serinin en iyi oyunu, ama bu bile o kadar da aşırı eğlenceli oyun falan değil. çok daha eğlenceli oyunlar oynadım (daha iyi oyunlar yani)
Life is strange
GTA 5
Hiç oyun oynamıyorum
Yokkkkk
Super mario
God Of War.
Kadın içermeyen oyun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?