Gamer Oyuna para yatırıyor musun? BernaÖzgener Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Merhaba arkadaşlar oyuna para yatırıyormusunuz? Oyuna para yatırıyor musun? Cevapla 18 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
a canerozkumFenomen Takip Et Master Yaş: 24 1 yıl Gamer konusunda 868 cevap paylaştı. Evet,Pubg & Valorant & Clash of Clans genelde. 0 0 Yorumla
Blessedblue Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Knight online’a bir 5.000 basmışlığım vardı zamanında sonrada 6.500’a sattım hesabı. Genel olarak kozmetik hoşuma giderse alırım. 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 70% 1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Oyun içine asla yatirmiyorum yatırmam da, saçma buluyorum. Oyun satın almak için ama yatırırim. 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Eskiden yatırmıştım bir kaç kez şimdi ise arasıra Oyun satın alıyorum 0 0 Yorumla
s Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Gamer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oyun içinde bir şey satın almıyorum. Amazon prime gaming ile ücretsiz alıyorum birkaç şeyi 0 0 Yorumla
FelFireFenomen Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yatırıyorum, başka lüksüm yok 0 0 Yorumla
Caner45 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Marvel eskiden oynadığım oyundu ama pubg mobile cok para yatirmisimdir. 10bin TL yakın.🥺 0 0 Yorumla
Yorgun_Yurekli Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Ya büyük konuşmayım ama bunlar da hiç mi akıl yok 0 0 Yorumla
s seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Şu zamanda yapmam daha önce de yapmadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet,
Pubg & Valorant & Clash of Clans genelde.
Knight online’a bir 5.000 basmışlığım vardı zamanında sonrada 6.500’a sattım hesabı. Genel olarak kozmetik hoşuma giderse alırım.
Oyun içine asla yatirmiyorum yatırmam da, saçma buluyorum. Oyun satın almak için ama yatırırim.
Eskiden yatırmıştım bir kaç kez şimdi ise arasıra Oyun satın alıyorum
Oyun içinde bir şey satın almıyorum. Amazon prime gaming ile ücretsiz alıyorum birkaç şeyi
Sadece emek verdiğim oyunlars
Yatırıyorum, başka lüksüm yok
Marvel eskiden oynadığım oyundu ama pubg mobile cok para yatirmisimdir. 10bin TL yakın.🥺
Ya büyük konuşmayım ama bunlar da hiç mi akıl yok
Knight onlinede yatırıyorum
Oyuna değil ama coinlere yatırıyorum
Şu zamanda yapmam daha önce de yapmadım
İlk defa yatırdım geçen
Arada yaparım... Cüzi miktarlarda...
Hayır yatırmıyorum
Çok saçma
nopeee
10 bini geçmiştir