Gamer 1 ay Oyuna para yatırıyor musun? BernaÖzgener Xper 5 Takip Et FacebookTwitter 01 Merhaba arkadaşlar oyuna para yatırıyormusunuz? Güncellemeler: Takip Et 01 Paylaş FacebookTwitter Oyuna para yatırıyor musun? 114 Görüşünü yaz
canerozkum Fenomen 1 ay Evet,Pubg & Valorant & Clash of Clans genelde. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Blessedblue Yoda 1 ay Knight online’a bir 5.000 basmışlığım vardı zamanında sonrada 6.500’a sattım hesabı. Genel olarak kozmetik hoşuma giderse alırım. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Dance_with_Devotion Yoda 1 ay Eskiden yatırmıştım bir kaç kez şimdi ise arasıra Oyun satın alıyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Wheeinthemood Xper 7 1 ay Oyun içinde bir şey satın almıyorum. Amazon prime gaming ile ücretsiz alıyorum birkaç şeyi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Caner45 Xper 4 1 ay Marvel eskiden oynadığım oyundu ama pubg mobile cok para yatirmisimdir. 10bin TL yakın.🥺 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Yorgun_Yurekli Xper 6 1 ay Ya büyük konuşmayım ama bunlar da hiç mi akıl yok Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
anatolian_Mongol Xper 6 1 ay Knight onlinede yatırıyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
benfavor Guru 1 ay Oyuna değil ama coinlere yatırıyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
seymabasu1 Guru 1 ay Şu zamanda yapmam daha önce de yapmadım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
JemBey Guru 1 ay Arada yaparım... Cüzi miktarlarda... Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
bayanagresif99 Bilge 1 ay Hayır yatırmıyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
411Evet,
Pubg & Valorant & Clash of Clans genelde.
Knight online’a bir 5.000 basmışlığım vardı zamanında sonrada 6.500’a sattım hesabı. Genel olarak kozmetik hoşuma giderse alırım.
Eskiden yatırmıştım bir kaç kez şimdi ise arasıra Oyun satın alıyorum
Oyun içinde bir şey satın almıyorum. Amazon prime gaming ile ücretsiz alıyorum birkaç şeyi
Marvel eskiden oynadığım oyundu ama pubg mobile cok para yatirmisimdir. 10bin TL yakın.🥺
Ya büyük konuşmayım ama bunlar da hiç mi akıl yok
Knight onlinede yatırıyorum
Oyuna değil ama coinlere yatırıyorum
Şu zamanda yapmam daha önce de yapmadım
İlk defa yatırdım geçen
Arada yaparım... Cüzi miktarlarda...
Hayır yatırmıyorum
Çok saçma
nopeee
10 bini geçmiştir