Bu bilgisayara Sims2 ya da türevleri oyunlar indirirsem kasar mı?

Belekte bir şey kalmamış neredeyse. Kaç program veya oyun var bilmiyorum ama gelen güncellemelerden sonra donma-kasma problemleri yaşayabileceğini düşünüyorum.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Dahili ekran kartı varsa sadece oyun oynaman zor, donar kasar sürekli
Kaldırır ama bu paylaşımlı bir kart sanırım, zorlamada sıkıntı olur.
abicim olan oldu ne yapsak kurtarırız saatlerdir çözüm yolu arıyorum ama no yok yani olmuyo zaten sorun giderme ekranı gelip duruyor
Şifre mi yok?
Sıfırlama çözüm değil.
Masaüstü geliyor mu?
En kestirme yok, f8 ile güvenli mod açılış ve hemen ardına '' sistem geri yükleme '' yapmaktır, siler atar arızaya sebep olan her neyse.
Masaüstüne ulaşmaya çalışın, masaüstüne ulaştığınız an çözersiniz.
Yahut, recovery yapma yolunu deneyin.
Bios'a girince ilk okumayı eğer ki usb'ye çevirir, recovery'i usb'den yapacak hale gelirseniz, yine çözüme ulaşılabilir.
Yerinizde olsam bir format usb'si oluşturur, bios'tan ilk okumayı usb yapar, direkt format atar uğraşmazdım. Masaüstüne ulaşamıyorsanız tabi...
Yakınınızda usb'den format atabilecek biri var mı?
Yakınınızdaki birinden yardım alın, iyi bir bilgisayarcıdan.
Sistem kurmak, sistem onarmaktan uzak biriyseniz zorlanırsınız.
Ben seçenekleri sundum ama bunları anlamıyorsanız da durum daha kötüye gidebilir, ya da çok fazla zaman harcayıp sonuca ulaşamayabilirsiniz.
var da babamdan gizli yapmaya çalıştım her ay bişi oluyo çöküyo adam benle uğraşmaktan bıktı utanıyorum artık
Durum daha vahim bir hal alırsa sıkıntı olabilir...
Sisteminizin durumu ortada zaten, bu bir masaüstü ise paylaşımsız bir ekran kartı edinin, daha iyi sonuçlar verir.
Estağfurullah, keşke yardım edebilseydim, bu kadar oldu.
Tez vakitte çözmeniz dileğiyle.
Sims indirirsin kasmaz herhalde
Yüklersin bişey olmaz
İndirirsin yeterli
Sims 2 ufak oyun be
İndirirsin
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş