Açıklayan arkadaşlara teşekkür ederim.
Oyunlarda "tryhard" ne anlama geliyor?
Açıklayan arkadaşlara teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dün gece bir oyundaydım, serverdaki herkes yabancıydı. Birisi "this flamingo looking person is tryhard" demişti bana. Ne demek oluyor bu tryhard?
Alakasız görüşleri kaldıracağım.
#DaRealBribery
Cümle içersinde kullanıldığında "çok zor" anlamında kendi başına yazıldığında "zorlanmak" anlamına gelir. Cümleye göre ne anlatılmak istendiği net anlaşılamakla birlikte olayın odağında ki kişinin senin olman flamingo görünümlü kişinin kim olduğunu biliyor olman anlamına gelir. Flamingo görünümlü kişi sözüyle seni mi kastediyor yoksa başka bir oyuncuyu mu? Bu kişinin çok zor olduğunu ima ederken ne bakımdan zor olduğu da cümle içersinde açıklanmıyor. Anlaşılması kolay ve bir o kadar zor bir anlatım şekli, kurulan bu cümle.
Flamingo görünümlü kişi derken beni kastediyor, mor renkli bir efekti var demişti bir de.
Evet
Try hard genelde online oyunlarda yapılan maçlarda o maça aşırı derece de ciddi bir şekilde oynanmasıdır her yapılan hamleyi dikkatlice yapılmasıdır düşünerek hareket etmektir çok ciddi oynanır öyle troll oynanmaz karakterini en yüksek seviyeye çıkarabilirsin maçın gidişatını bile değiştirebilirsin try hard oynayarak işin özeti senin grubunda oynayan oyuncular ciddi bir şekilde o oyunu oynuyorlar karakterinin skillerini her şeyini düşünerek hareket ediyorlar ve senden de bu özeni gayreti bekliyorlar.
Herhangi bir konuda bir şeyi veya bir şeyleri yapabilmek için kendini zorlayan veya durumu aşırı bir şekilde ciddiye alma durumuna tryhard, bunu yapan kimseye ise Tryharder deniyor.
Teşekkür ederim 🌸💫
Rica ederim 💗✨
Alakasız görüşleri kaldırmak için zahmet etme biz varız <3
Tryhard zorlukla bağdaştırılan bir kelime. Tabi ki oyun terimleri anlamını incelersen tryhard oynamak zorlamak anlamına geliyor. Rakibini hem küçümseyen hem de zorlayan, rakibinden ve takımından daha önde olan kişiler için kullanılır. Tryhard oynamak oyuncunun hırslı ve kazanma odaklı olduğu anlamında kullanılır.
Çok teşekkür ederim, hem alakasız görüşler konusundaki hassasiyetin için, hem de bilgilendirdiğin için 🌺
Rica ederimm😊
Cevap
7Cevap
Bir oyunu kazanmak için çok fazla uğraşan oyuncuya denir
Pür dikkat oynayın, tüm çabalarınızı gösterin anlamında bana göre :D Biz mesela takımla bir oyuna ciddiye almayıp, eğlencesine takılalım ve geride kalalım. Anında tryhard moduna girelim hadi deriz :D Öyle düşün.
Gereksiz kasan, sanki dünyayı kurtaracakmış gibi zorlayan insan işte, kasıntı tip.
Tryhard, bir oyunu kazanmak için çok fazla çaba harcayan bir kişidir
Flamimgo gibi görünen kişiyi öldürmek zor anlamında demiştir. Oyunlarda tryhard, bizdeki sıkıyorsa... anlamına geliyor biraz. Kötü bir anlamı olduğunu sanmıyorum.
Seni öldürmesi zormuş sanırım
Ilk kez duyuyorum.
Tas bana geldi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?