Gamer Vladimir Makarov mu? Raul Menendez mi? Hangisi Favoriniz ⭐? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Vladimir Makarov mu? Raul Menendez mi? Hangisi Favoriniz ⭐ Ben Makarov Diyorum 😈 Vladimir Makarov (Cod Mw1 Mw 2 Mw 3) Raul Menendez (Cod Black Ops 2) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Vladimir Makarov mu? Raul Menendez mi? Hangisi Favoriniz ⭐? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Raul Menendez 0 0 Yorumla
hemvarhemyok Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Makarov, tam bir ibineydi kendisi. 0 2 Yorumla Cod2009 +1 yıl Öyle deme Adam zekiydi Yaptığı planla savaş çıkardı ama bir türlü elimize geçmedi ki Biz yerini tam bilmiyoruz ama nasılsa o bizdeb haberdar bir yerimize kamera mi ne takıyor 😅 Yorumla hemvarhemyok +1 yıl Valla ya zeki bir ibineydi😂 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Makarov diyorum, no Russian repliginden dolayı🤣🤣 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Raul Menendez
Loldeki vlad hepsini ezer yakisiklim
Makarov, tam bir ibineydi kendisi.
Öyle deme Adam zekiydi Yaptığı planla savaş çıkardı ama bir türlü elimize geçmedi ki Biz yerini tam bilmiyoruz ama nasılsa o bizdeb haberdar bir yerimize kamera mi ne takıyor 😅
Valla ya zeki bir ibineydi😂
Makarov diyorum, no Russian repliginden dolayı🤣🤣
Makarov ya
Raul menendez