Gamer Genshin İmpact oyununu oynayan var mı? gitarcikizzz88 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu oyunu çok sevdim grafiğinden tut karakterlerine ve hikayesine kadar herseyini sevdim... favori karakterim Venti Genshin İmpact oyununu oynayan var mı? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Hayır oynamadım 0 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl bu oyunu çok duydum ama hiç oynamadım. 0 1 Yorumla gitarcikizzz88 +1 yıl Vaktin varsa oyna bence hic pisman olmazsin :) Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Neşeli bir oyun aslında ama bilemedim ya 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yok oynamıyorum, pek sevmedigim türlerden kendisi. 0 0 Yorumla
Problemmaker Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 56% +1 yıl Ne oynadım be 1 senedir oynamıyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır oynamadım
bu oyunu çok duydum ama hiç oynamadım.
Vaktin varsa oyna bence hic pisman olmazsin :)
Neşeli bir oyun aslında ama bilemedim ya
Oynuyorum
Yok oynamıyorum, pek sevmedigim türlerden kendisi.
Ne oynadım be 1 senedir oynamıyorum.