Gamer Bir Oyun Vardı Ya Adını Bilen Var Mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ya bir tane oyun vardı uçak gibi bişeydik ördekleri ya da tavukları vuruyoduk ve bilgisayarda oynuyordum sanırım şu an ona benzer bir sürü oyun var ama asıl o oyunu oynayan veya adını bilen var mı? şu an oynanıyor mu? Güncellemeler+1 yıl Chicken Invaders arkadaşlar Güncellemeler+1 yıl arkadaşlar güncellemeyi okumuyor musunuz? Bir Oyun Vardı Ya Adını Bilen Var Mı? Cevapla Bilgisayar Soruları Oyun Soruları Uçak Soruları Beğen Paylaş Takip Et
darknessfalls Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Biliyorum o oyunu djdjjddjjd adı gelmedi space li bişey di 0 0 Yorumla
benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Ördek ve tavuk vurulan biçok oyun var 0 3 Yorumla Soran +1 yıl cevabı yazdılar zaten Yorumla benkendall +1 yıl satır olarak cevaplıyorum Yorumla benkendall +1 yıl o yüzden evet güncellemeyi okumadım Yorumla
sonsuzLukkkk Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 61% +1 yıl Moorhuhn değil miydi o 🤔 0 1 Yorumla Soran +1 yıl güncellemede var cevabı Yorumla
its-ok Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl chicken invaders,, vardır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hah evet o teşekkür ederim Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl duck hunter 0 2 Yorumla Soran +1 yıl chicken invaders miş Yorumla mrfatbee +1 yıl 👍👍👍👍😊Dogru. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biliyorum o oyunu djdjjddjjd adı gelmedi space li bişey di
Ördek ve tavuk vurulan biçok oyun var
cevabı yazdılar zaten
satır olarak cevaplıyorum
o yüzden evet güncellemeyi okumadım
Moorhuhn değil miydi o 🤔
güncellemede var cevabı
chicken invaders,, vardır
hah evet o teşekkür ederim