Fiyat/performans ürünü oyuncu kulaklığı ve bilgisayar soğutucu önerebilir misiniz?

Bütçem oldukça sınırlı, her gün de fiyatlar artıyor malum. Bir sene önce 100 liraya alabileceğim iyi ürünler bugün olmuş 500 lira. Bu yüzden hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ekipman bulmakta zorlanıyorum. Sınırım 350 lira, bu da çıkabileceğim en maksimum fiyat. Kulaklık olarak öyle aşırı renkli, yanar döner bir şey aramıyorum, sesleri iyi versin, mikrofonu da görece olarak iyi olsun yeterli. Dışarıya ses vermemesini de tercih ederim tabii ki. Bir de öyle iki gün sonra bozulmayacak bir bilgisayar soğutucusuna ihtiyacım var, dayanıklı ve gerçekten de bilgisayarın soğumasına etkisi olacak bir soğutucu olmalı. Daha önce de sormuştum ama birden fazla ürüne ihtiyaç olunca hepsini bir soruda toplayayım dedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Rampage Favory aldım, bakalım memnun kalacak mıyım... Soğutucu olarak Inca'nın bir soğutucusunu kullanacağım, yardımcı olan herkese teşekkürler
Fiyat/performans ürünü oyuncu kulaklığı ve bilgisayar soğutucu önerebilir misiniz?