Sony firmasının açıklamasına göre En çok indirilen PlayStation 5 ve 4 oyunları belli oldu. Listelerin sadece Mayıs ayları için geçerli olduğunu da belirtelim. Listeye göre en çok indirilen PlayStation 5 oyunları:
1-NBA 2K22 2-LEGO Star Wars: The Skywalker Saga 3-Star Wars Jedi: Fallen Order 4-Sniper Elite 5 5-Evil Dead: The Game 6-ELDEN RING 7-It Takes Two 8-The Stanley Parable: Ultra Deluxe 9-Assassin’s Creed Valhalla 10-FAR CRY 6
En çok indirilen PlayStation 4 oyunları:
1-NBA 2K22 2-Minecraft 3-Grand Theft Auto V 4-The Forest 5-The Witcher 3: Wild Hunt 6-Star Wars Battlefront II 7-Red Dead Redemption 2 8-Marvel’s Spider-Man 9-The Sims 4 10-The Crew 2
Peki, siz PlayStation kullanıyor musunuz?
En çok indirilen PlayStation 5 ve 4 oyunları belli oldu , PlayStation kullanıyor musunuz?
PlayStation 5 De çıktı demek bizde hala PlayStation 3 var 😅 Geride kaldım yani Ama sorun değil PlayStation kullanmıyorum zaten akıllı telefon sağolsun bunda ki oyunlar bile güzel Ah ulan call Of Duty şu modern Warfare 2 getirmedin ya telefona ne diyim sana Roach ve Ghostu özledim Gerçi Roach biz Oluyoruz 😅 keşke oyunda Birlik olsaydık biz yine Roach kontrol ediyoruz sandman ve frost görmüş olurduk birde yuri gaz eklense harika on numara olurdu 😊⭐ 2019 da çıkan modern Warfare serisi Bu serinin asla yerini doldurmiyor böyle sıcak ortam yok yeni de
Kullanıyorum; şu aralar Last of Us 2’ye fena sardım; Sniper Elite 5, Chorus, Rainbow 6: Extraction, Dead Space 2 gibi oyunlar da hemen arkasından geliyor en çok oynadıklarım arasında…
2 yıl öncesine kadar playstation kullanırdım. 5 hariç bütün cihazlarını kullanmış ve bir çok oyunu oynamışımdır. Oyun dünyasına sony ile girmedik ama sony ile bağlandık.