Gamer Oyun arkadaşı arıyorum var mı oynamak isteyen? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor bu oyun o kadar yavaş iniyo ki deli oldumcanım sıkıldı oyun oynamak isteyen var mı Güncellemeler+1 yıl -------- Güncellemeler+1 yıl --- Oyun arkadaşı arıyorum var mı oynamak isteyen? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. KizlarSoruyor Discord sunucusunda oyun arkadaşı bulabilirsin. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl o sunucu bomboş ya nası bulcam Yorumla Mario45 +1 yıl Oyuncu arama kısmı var oradan bulabilirsin Yorumla KnightsSword +1 yıl abi kapandı ya sunucular :D Yorumla Mario45 +1 yıl @KnightsSword Aa doğru 😅 Yorumla KnightsSword +1 yıl :D Yorumla Mario45 +1 yıl @KnightsSword Unutmuşuz :D Yorumla Soran +1 yıl @mario45 @knightssword niye kapandi peki Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Farklı oyun olsa olabilirdi de oynamıyorum Fortnite 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sen ne oynuyosun? Yorumla KnightsSword +1 yıl Farkli oyunlar var bir çok oyun kurulu Pubg, lol, ark, dying light, forza horizon 4, rainbow six seige, cs go, valheimDaha çok var ama örnek verdim Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yok, arkadaş aramıyorum ayrıca fortnite sevmiyorum da 0 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl hangi oyunları oynuyorsun? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl fortnite'a anlamayı çalışıyorum şu anda da silah nasıl alınıyo bulamadım hala yav Yorumla
benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Netin yavaştır ben de kaç saate indirmiştim 0 0 Yorumla
Bladeruner Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 34% +1 yıl Telefonda mi oynaniuor nasil bi oyun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl telefonda da oynanıyor sanırımben bilgisayara indirdim ilk defa oynicam Yorumla
Eskilerdenbiri0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bende pubg ve okey 101 var bu yok ya 0 4 Yorumla Soran +1 yıl indirsene Yorumla Eskilerdenbiri0 +1 yıl Yok ya sen gel pubg ve ya okey Yorumla Soran +1 yıl yok Yorumla Eskilerdenbiri0 +1 yıl Peki sen bilirsin Yorumla
emin97 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Hangi oyunları oyunuyorsun? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl aslında normalde oyun oynamıyorumşu an fortnite'ı indiriyorum Yorumla emin97 +1 yıl Oynayabiliriz bende oyun arkadaşı arıyorum Yorumla Soran +1 yıl indirdim fortnite'ı ayarlarımı yapıyorum şimdi Yorumla emin97 +1 yıl Bende yüklü değil ya yarına girebilirim ancak Yorumla emin97 +1 yıl İstersen pubg mobile oyunuyorum onuda oynayabiliriz Yorumla Soran +1 yıl o da bende yüklü değil Yorumla emin97 +1 yıl İstersen bir bak belki seversinya da fortnite oynarız Yorumla
BelialW Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hangi platform? 0 12 Yorumla Soran +1 yıl epic games Yorumla BelialW +1 yıl Bilg yok maalesef 🙄 Yorumla Soran +1 yıl sende ne var Yorumla BelialW +1 yıl Ps5 Fortnite de var ama pc&ps5 beraber oynayabiliyor mu bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl internetten baktım şimdi oynanıyor galiba Yorumla BelialW +1 yıl Ben de bi bakayım hemen Yorumla Soran +1 yıl bekliyom Yorumla BelialW +1 yıl Ps4 diyor sadece 🙁 Yorumla Soran +1 yıl bilgisayarında yüklü değil mi Yorumla BelialW +1 yıl Bilgisayar yok ki maalesefSana bi ps5 alalım 😅 Yorumla Soran +1 yıl ii olurdu neyse o zaman :D random insanlarla oynarım Yorumla BelialW +1 yıl Sana keyifli oyunlar diliyorum 😒😄😄😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
KizlarSoruyor Discord sunucusunda oyun arkadaşı bulabilirsin.
o sunucu bomboş ya nası bulcam
Oyuncu arama kısmı var oradan bulabilirsin
abi kapandı ya sunucular :D
@KnightsSword Aa doğru 😅
:D
@KnightsSword Unutmuşuz :D
@mario45 @knightssword niye kapandi peki
Farklı oyun olsa olabilirdi de oynamıyorum Fortnite
sen ne oynuyosun?
Farkli oyunlar var bir çok oyun kurulu Pubg, lol, ark, dying light, forza horizon 4, rainbow six seige, cs go, valheim
Daha çok var ama örnek verdim
Yok, arkadaş aramıyorum ayrıca fortnite sevmiyorum da
hangi oyunları oynuyorsun?
fortnite'a anlamayı çalışıyorum şu anda da silah nasıl alınıyo bulamadım hala yav
Netin yavaştır ben de kaç saate indirmiştim
Telefonda mi oynaniuor nasil bi oyun
telefonda da oynanıyor sanırım
ben bilgisayara indirdim ilk defa oynicam
Bende pubg ve okey 101 var bu yok ya
indirsene
Yok ya sen gel pubg ve ya okey
yok
Peki sen bilirsin
Hangi oyunları oyunuyorsun?
aslında normalde oyun oynamıyorum
şu an fortnite'ı indiriyorum