Selam🌹oyun içinde duyup kulağa farklı gelen kelimer illa ki duyuyoruz. Örnek olarak nob kelimesini duyup kulağıma garip gelmişti ancak anlamının ise basit olduğunu öğrenmiştim.
#SaçaklıBebek🎮
Oyunlarda sıkça duyduğunuz tuhaf kelimeler var mı?
dediğin şey yüzünden aklıma gelmiyor aslında oyuna giriyoruz ben bile isteye pek lol falan oynamam veya CS de arkadaşlar çağırınca gidiyorum çünkü çok çabuk sinirleniyorum :D bir bakıyorum saçma sapan şeyler yazıyorlar her girdiğimde yeni laflar ama CS de yine öyle değilde LOL de çok :D
CS de oyun toksik hile çok LoL de çocuklar, insanlar KIYAMET :D
ya bir insan iyi oynar kötü oynar benim ona lafım yok sinirlenirim ama genelde bir şey demem öfke patlaması yapmazsam :D biz de dahil herkes hata yapıyor sonuçta.
TF de izleyenler hariç en azından bir şey demem :D ama saçma sapan konuşuyorlar, insanı tahrik ediyorlar ya o klavye başına o zaman koparasım geliyor kafalarını :D
Tabi illaki hata yapan oluyor ama kendi oynayamayıp takımında ki oyuncunun oyunculuğuna laf eden kişinin o telefonu elinden alıp kafasında kırasım geliyor, patlama noktasından dönüp bazen hiç tutamadığım da gör sen kıyameti, tahrik etmesi de cabası.😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Pek yok sanırım
Yeni yeni şeyler üretmeseler sorun yok aslında :D
Örnek ver bak şimdi merak ettim😄
Kendince kelimeler üreten oyuncular var onları canı gönülden tebrik ediyorum 😂👏
dediğin şey yüzünden aklıma gelmiyor aslında oyuna giriyoruz ben bile isteye pek lol falan oynamam veya CS de arkadaşlar çağırınca gidiyorum çünkü çok çabuk sinirleniyorum :D bir bakıyorum saçma sapan şeyler yazıyorlar her girdiğimde yeni laflar ama CS de yine öyle değilde LOL de çok :D
CS de oyun toksik hile çok LoL de çocuklar, insanlar KIYAMET :D
Lolde bende sinir oluyorum galiba herkeste var bu durum.😅
Kanser gibi oyuncular nesli tükenmez daha geçen gece 2 kendini global zanneden nob kişilere denk geldim görsen lafta proflar ama oyunculuk 0.
ya bir insan iyi oynar kötü oynar benim ona lafım yok sinirlenirim ama genelde bir şey demem öfke patlaması yapmazsam :D biz de dahil herkes hata yapıyor sonuçta.
TF de izleyenler hariç en azından bir şey demem :D
ama saçma sapan konuşuyorlar, insanı tahrik ediyorlar ya o klavye başına o zaman koparasım geliyor kafalarını :D
Tabi illaki hata yapan oluyor ama kendi oynayamayıp takımında ki oyuncunun oyunculuğuna laf eden kişinin o telefonu elinden alıp kafasında kırasım geliyor, patlama noktasından dönüp bazen hiç tutamadığım da gör sen kıyameti, tahrik etmesi de cabası.😅
:D alıcan kafalarını duvara sürte sürte kıvılcım çıkartıcan
Hemfikirim 👏😅🎮
😂😂✨
Smurf bunu duyduğumda hep şirinler geliyor aklıma :/
Bot var bir de kötü oynayan oyuncuların yapay zeka olduğunu belirtmek için kullanılır.
Tuhaf bulduğum kelime yok ingilizce terimlerinin çoğunu biliyorum, oynaya oynaya anlıyorsun
Yok genelde biliyorum
Lamer vs. gibi kelimeler çok döner
noob çaylak demek
Yok pek
LOL, Feeder, Noob..
Kolsuz
Kú bas kùù (LoL)
Ah shit here we go again.