#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Hayır oynamadım :) bana bahsettiğin oyun sanırım.
Ya inanılmaz derece yapmışım. En üst lige çıktım. :) Kimsede pek olmayan nadir pomemonu aldım. Parayla bile satılmayan bir pokemonu aldım :)
:D Tebrik ederim o zaman
Tebrik <3 :)
✨😂
Eig için teşekkürler :)
Ben en çok tsubasayı özlüyorum
Cevap
8Cevap
Pokemon Go'yu bir kere denemiştim de pek beğenmedim, silmiştim. Bunu da gördüm ama hiç indirip oynamayı denemedim.
Oynadım
Bu oyunu geçen bir kişi daha sordu oynayan var mı güzel bir oyunumu ben fps oyuncuyum güzelde oynarım bu oyuna başlamaya değer mi?
Ya emülator olarak bilgisayarda oynuyorum. Dragonite yi sonunda alabildim. Herkes bana soruyor nasıl aldın onu o efsane pokemon diyor. Çok uğraştım ve Drogonite yi aldım. Öyle vuruyor ki beni gören kaçıyor. <3
Hım enteresan bir oyun direkt pc ye kurabiliyor uyuz yoksa aracı bir programa ihtiyaç var gibi
Yok ya maçı satan yok kötülük yok. Herkes hırsla oynuyor ve inanılmaz rakabet var. Yani son saniye bile maçı döndürebiliyorsun :)
Hımmm oynamak isterim sence yapabilirmiyiz? Ben csgo ve zula oynuyorum zula da usta rankım var
Ben oyunu taşıyorum zaten. :) 5 vs 1 kesiyorum :)
Uuuu o zaman bende oynamak isterim eğer benimde takımına alırsan
Ben efsane ligindeyim ama. Senin derece yapman gerekiyor.
Aaaa olmadı yaaa offf ben seninle oynamak istedim offd
Ben uzmanım. şu an Dragonite olan pek fazla oyuncu yok. Ben onlardan bir tanesiyim.
Tamam anladık yani iyisin güzelisin güçlüsün de ben yeni açınca senle aynı takımda olamayacakmıyım yani
Lorealla ismim. Eklersin canım
Tamam benim ismim ne olacak bilmiyor ama seni mutlaka ekleyeceğim
Hayır oynamadım çocukça gelir bana bu oyunlar
:( :)
oynadım canımın içi
Hayır hiç denemedim
Hayır, oynamadım.
Merak ettim bunu
Hayır hiç oynamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar