Sık sık kendisini tekrar etmese güzel seri, sadece biraz üzerinde durulması gerekiyor. Far Cry serisinde 3. oyunu çok beğenmiştim, sonrasında gelen oyunlar da 3. oyunun kopyası olmasa daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
Peki siz Far Cry oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz ve en sevdiğiniz Far Cry oyunu hangisi?
Far cry oyunlarını severim, bir dönem delicesine oynadığım zamanlar oldu. Aksiyonu çok tatlı hissettiriyor. Oyundaki çevreyi kullanmana izin vermesi çok güzel.
3 ve 5. oyununu oynadım 4 de prime da duruyor bir ara oynayacağım gayet güzel oyunlar fakat hiç birinin 3. oyunun yerini tutabileceğini düşünmüyorum :D
Primal oynayacağın zaman Tensay the Shaman'ın yan görevlerinden uzak durmanı tavsiye ederim :D
Mide bulandıracak karışımlar içirip, farklı bir kafa yaşamamıza sebep oluyor ve görevleri çok sıkıcı. Ana görev olunca mecbur yapılıyor da, yan görevleri var bir de, o yan görevleri tavsiye etmiyorum.
Ubisoft'un o kadar parası ve çalışanı varken hep birbirine benzer oyunlar yapması saçma yani; adam akıllı oyunlar yapabilecek kapasiteleri var, bunu kullansınlar ve epey yükselişe geçerler.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum :D Far Cry 3, Ubisoft için zirve oldu. Assassin's Creed serisine gösterdikleri ilginin yarısını Far Cry serisine de gösterseler, çok daha güzel Far Cry oyunları çıkabilir ama adamlar tercih etmiyorlar.