#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Takım olmak isteyenler ama maçta takım olamayanlar: Takımca gidelim dersin, kafasına göre hareket eder. Ardından bir köşede geberir, biz işi gücü bırakıp onun künyesiyle uğraşırız.
Drop peşinde koşanlar: Nerede drop görse atlar arabaya gider. Sonra yine geberir, biz tekrardan peşinden koşarız. Ekipmanın var işte, ne diye droba gidiyon? Yok dropta drop. 😒
Araç sürmeyi bilmeyenler: Bırak biz kullanalım. Yok ben kullanacağım. Gidişini bir görseniz, bütün ağaçlara, dağa taşa çarpıyor. Sonra araba kullanılmaz hale geliyor. Yürümek zorunda kalıyoruz.
Atlayış lideri olmak için yırtınanlar: Ben atlatım bennn. İyi atla, gide gide en kalabalık, en yoğun yere atlar. Daha biz silah bulamadan doğruca lobiye postalarlar.
Lobide başlamak için çıldıranlar: Ya bir dur teçhizat düzenliyoruz. Yok başlamak için çıldırır. 😤
Küreselde ana bacı düz gidenler: Bir de iyi halt yemişler gibi gülüyorlar. Bir ban sistemi olması gerek. 🤷🏻♂️
Sen hangi oyunları oynuyorsun?
Pokemon UNITE
Hımm :)) anlamadım fps oyunsucı sandım seni
Oda fps :)
Gördün beni gece gece saol :))
Doğrudur bir cahillik yaptık şimdi ben csgo zula oynuyorum da
Zula bende oynadım. Güzeldi :)
Ben Bayadır oynuyorum ama... 5 yıl oldu ve asla bırakamıyorum sen oynuyormusun? Pekii hala
Hayır
Hımm anladım devam etseydin seninle reko girerdik
Özel muhabbetlerini oyun oynarken anlatanlardan nefret ediyorum. Hayır birde uyarınca biz suçlu oluyoruz ' sesimizi kapat rahatsız oluyorsan ' diyorlar. Kanser kitle bunlar
Cevap
16Cevap
Kill hırsızları sinir ediyor ya duruyor duruyor da sonradan dalıp canını azaltığımı alıyorlar. 😒
Hiç sorumluluk almayan oyuncular
hile yapanlar
adamı 100 defa keserim adam gelir 1 defa keser noldu der :D sadece bana olmasa bile oyun içerisinde ki bu tarz toksik oyuncular :/
beni hiç bir oyuncu sinir edemez çünkü beni sinir edecek bir platformda oyunlarımı oynamam ben
yani yaşasın offline oyun :)
Sürekli pusan, bir mekanda iki saat bıkmadan usanmadan sıkılmadan bekleyen
Abi küçük çocuklar beni çok rahatsız ediyor ya , 7/15 arası velet onu ben oynayacaktım diyor ordan küfür ediyor bilmem ne ağzını yüzünü kırmak istiyorum
Bide kız görünce kızın üstüne atlayan abazalar kıza şov yapacak diye oyun oynamıyor it ya
abazanlar kız görünce rahatsız edenler
Kendini düşünen oyuncular
Küfürbaz ve aşağılayan
afk kalanlar
Ben de sinir olurum.
Flamer oyuncular
Kelime oyunlaro
Toksik
Toksik
Kalitesiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?