Gamer 2 ay Hangi hikâyeli oyun serisinin, çoklu oyunculu olmasını isterdiniz? GamerGirl2919 Fenomen Takip Et FacebookTwitter 03 Selam KS Gamer ahalisi😊🌺Bazı oyunların çoklu oyunculu olmasını hepimiz istemişizdir.. Peki sizin hiç çoklu oyunculu olmasını istediğiniz bir oyun var mı? Varsa oyunun adı nedir? Güncellemeler: Takip Et 03 Paylaş FacebookTwitter Hangi hikâyeli oyun serisinin, çoklu oyunculu olmasını isterdiniz? 112 Görüşünü yaz
Mario45 Fenomen 2 ay Mafia serisini çok isterdim. Kendi Mafia çetemizi gerçek oyunculara karşı yönlendirmek eğlenceli olurdu. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
SkrErd37 Fenomen 2 ay GTA Vice City ve San Andreas Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Yorumla Alı_Osman_ALKAN 2 ay MTA san andreas varya Yorumla
niger Fenomen 2 ay Hitman isterdim ve oldu. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Kauss Guru 2 ay Spider-ManBatmanGod of WarCall of DutyPrince of PersiaGrand Theft AutoResident Evil 7 & VillageDaha nice Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Yorumla GamerGirl2919 2 ay Gta 5 de zaten çevrimiçi mod var. Yorumla Kauss 2 ay Evet ama hikaye olarak yok Yorumla GamerGirl2919 2 ay Call of Dutyde de çevrimiçi mod var. Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster GamerGirl2919 2 ay Ben tam zıttını sordum. Yorumla GamerGirl2919 2 ay Ayrica Gta 5 hikaye modu var... Yorumla Kauss 2 ay Hikaye modu var ama tek kişilik Yorumla GamerGirl2919 2 ay Tek kişilik ama 3 tane ana karakter var. Yorumla Kauss 2 ay İyide o çoklu oyuncuya girmiyor ki Yorumla GamerGirl2919 2 ay Zaten çoklu oyuncuya girmiyor. Tek kişi 3 karakter arasında gidip gelebiliyor... Yorumla Kauss 2 ay Oynuyor musun sen gta 5 Yorumla GamerGirl2919 2 ay Gta 5 hikaye modunu tam 5 kere bitirdim. Çevrimiçi modunda da 200 lvl olmak üzereyim. Yorumla
unglücklicherMensch Xper 6 2 ay Korku savaş daha çok tercih ediyorum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla GamerGirl2919 2 ay Ben onu sormadım. Single player oyunları çoklu oyunculu olmasını istermiydiniz diye sordum djsjsj Yorumla unglücklicherMensch 2 ay 😂😂 ya ben random yazdım Yorumla GamerGirl2919 2 ay Dbsbndnsns Yorumla
IAmarPresterAen Master 2 ay Hikayeli bir oyun oynamadım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
everkeğii Guru 2 ay Kingdom come deliverence Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
SalvioHexia Master 2 ay the last of us Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Prometheus1453 Xper 5 2 ay The Witcher Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
211Mafia serisini çok isterdim. Kendi Mafia çetemizi gerçek oyunculara karşı yönlendirmek eğlenceli olurdu.
GTA Vice City ve San Andreas
MTA san andreas varya
Hitman isterdim ve oldu.
Spider-Man
Batman
God of War
Call of Duty
Prince of Persia
Grand Theft Auto
Resident Evil 7 & Village
Daha nice
Gta 5 de zaten çevrimiçi mod var.
Evet ama hikaye olarak yok
Call of Dutyde de çevrimiçi mod var.
Ben tam zıttını sordum.
Ayrica Gta 5 hikaye modu var...
Hikaye modu var ama tek kişilik
Tek kişilik ama 3 tane ana karakter var.
İyide o çoklu oyuncuya girmiyor ki
Zaten çoklu oyuncuya girmiyor. Tek kişi 3 karakter arasında gidip gelebiliyor...
Oynuyor musun sen gta 5
Gta 5 hikaye modunu tam 5 kere bitirdim. Çevrimiçi modunda da 200 lvl olmak üzereyim.
Korku savaş daha çok tercih ediyorum.
Ben onu sormadım. Single player oyunları çoklu oyunculu olmasını istermiydiniz diye sordum djsjsj
😂😂 ya ben random yazdım
Dbsbndnsns
Hikayeli bir oyun oynamadım
Kingdom come deliverence
the last of us
The Witcher
god of war
Days gone
God of war
God of war