Gamer Oyun karakterlerinin sesi önemli mi? InoriYuzuriha Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Etkileyici ses tonuna sahip bir karakter oyunun zevkini arttırır mı sizce? Oyun karakterlerinin sesi önemli mi? Cevapla Oyun Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SkrErd37 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Gamer konusunda 469 cevap paylaştı. Hikaye tabanlı oyunlarda çok önemli bir yere sahiptir. 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Önemli tabi ki 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Hikaye tabanlı veya bu tarz ses efektlerinin olduğu karakterinin konuşmalarına bol bol yer verildiği oyunlarda önemli tabi ki :D 2 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Elbette önemli, sonuçta karakterin sende yarattığı etkinin büyük bir çoğunluğu sesten geliyor. 1 0 Yorumla
ToNightIsTheNight Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Acayip önemli ben mesela bi çok lol karakterine bayılıyorum. Örneğin Pantheon; https://www.youtube.com/watch?v=ckGAcY2k4O8 bunu dinleyince hypelanıyorsun 1 0 Yorumla
TauredKraliçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ay bayılırım güzel ses tonuna. <3 Çok tatlı oluyor güzel ses tonu.Mobil legends'te ki Nana karakterinin sesine aşıktım. 1 0 Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Evet fazlasiyla. Max Payne serisinin ikinci oyununda ki ses tonunu unutamam Max in. Hikayeyi anlatisi bile harikaydı 1 0 Yorumla
Stereo_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Bence önemli. Bunun için bile insanlar özellikle o oyunu oynayabilirler. 1 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl elbette önemliseslendirme iyi olmadığı için bir çok oyun tutunamıyor piyasada 1 0 Yorumla
Uslanmayan_adam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl Tabiki. Böyle detayların oturması oyunu efsane yapıyor 1 0 Yorumla
m0-on Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Ses sesi buldu artık yapacak hiç bir şey yoook...Ultraaaaaakillll 1 0 Yorumla
afroditsdaughter Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl kesinlikle. hatta bazı oyunlarda türkçe yama daha iyi gidebiliyor 1 0 Yorumla
grenadier Takip Et Xper 1 Yaş: 104 +1 yıl Bilmem, sesler o kadar da önemli değil bence oyunda 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yaani pek de değil ama düzgün de olsun 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Gamer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oyun karakterlerinin sesi önemli 1 0 Yorumla
XPhazonZero Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Önemli tabii ki. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Pek anlamam oyunlardan. Bana göre fark etmez 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Hikaye tabanlı oyunlarda çok önemli bir yere sahiptir.
Önemli tabi ki
Hikaye tabanlı veya bu tarz ses efektlerinin olduğu karakterinin konuşmalarına bol bol yer verildiği oyunlarda önemli tabi ki :D
Elbette önemli, sonuçta karakterin sende yarattığı etkinin büyük bir çoğunluğu sesten geliyor.
Acayip önemli ben mesela bi çok lol karakterine bayılıyorum. Örneğin Pantheon;
https://www.youtube.com/watch?v=ckGAcY2k4O8bunu dinleyince hypelanıyorsun
Ay bayılırım güzel ses tonuna. <3 Çok tatlı oluyor güzel ses tonu.
Mobil legends'te ki Nana karakterinin sesine aşıktım.
Evet fazlasiyla. Max Payne serisinin ikinci oyununda ki ses tonunu unutamam Max in. Hikayeyi anlatisi bile harikaydı
Bence önemli. Bunun için bile insanlar özellikle o oyunu oynayabilirler.
elbette önemli
seslendirme iyi olmadığı için bir çok oyun tutunamıyor piyasada
Tabiki. Böyle detayların oturması oyunu efsane yapıyor
Ses sesi buldu artık yapacak hiç bir şey yoook...
Ultraaaaaakillll
kesinlikle. hatta bazı oyunlarda türkçe yama daha iyi gidebiliyor
Bilmem, sesler o kadar da önemli değil bence oyunda
Evet önemli
Yaani pek de değil ama düzgün de olsun
Oyun karakterlerinin sesi önemli
Önemli tabii ki.
Oyun türüne göre değişir
Pek anlamam oyunlardan. Bana göre fark etmez
Tabi ki.
Hayır ah oh hadi hadi demesi önemli
Evet