Gamer Subway Surfers gibi oyunları hâlâ oynayanlar var mı? kumral2001 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şahsen ben 2 3 senedir oynuyorum çocukluğumun oyunu :’)Ya siz oynuyor musunuz.. Subway Surfers gibi oyunları hâlâ oynayanlar var mı? Cevapla Çocuk Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Evet tabi ki Çok fazla hem de :) ben oynamıyorum ama oynayanlar çok. 1 1 Yorumla kumral2001 +1 yıl Çocuk olmasakta oynanır be :d Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Gamer konusunda 469 cevap paylaştı. Bende çok oynardım da bıraktım. Böylesine ufak oyunlar da vakit geçirmeye iyi sarıyor. Bir de Candy Crush vardı, hala devaö ediyor da onu da bıraktım ama güzeldi tabi o da. 😃 1 1 Yorumla kumral2001 +1 yıl Oynamaya devam et iyi stres attırıyor Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Güzel oyun ama Artık oynamıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bir ara çok oynardım ama büyüdükOyunun bir amacı yok o yüzden sikici geliyor 0 1 Yorumla kumral2001 +1 yıl Karakter toplamak ve görevler yapmak eğlenceli bence :dHilesiz oynayınca sarıyor Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Oynayanlar var evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet tabi ki Çok fazla hem de :) ben oynamıyorum ama oynayanlar çok.
Çocuk olmasakta oynanır be :d
Bende çok oynardım da bıraktım. Böylesine ufak oyunlar da vakit geçirmeye iyi sarıyor. Bir de Candy Crush vardı, hala devaö ediyor da onu da bıraktım ama güzeldi tabi o da. 😃
Oynamaya devam et iyi stres attırıyor
Güzel oyun ama Artık oynamıyorum
Bir ara çok oynardım ama büyüdük
Oyunun bir amacı yok o yüzden sikici geliyor
Karakter toplamak ve görevler yapmak eğlenceli bence :d
Hilesiz oynayınca sarıyor
Kardeşim oynuyo
Oynayanlar var evet