#TauredKralieçsi <3 <3 <3

Evet, hem de çok severim. Ancak oyunların çoğunluğu Steam, Epic vb platformlara taşındığı için istediğimiz oyunu oynayamıyoruz. Son zamanlarda döviz kurlarındaki dalgalanmalardan dolayı da 39 liraya aldığımız oyunun 149 lira olduğunu görünce ister istemez tek kişilik oyunlar için kaçak programlara yöneliyoruz.
Mesela ben Days Gone oyununu kaçak olarak oynadım ve hayran kaldım. Tekrar indirip oynayasım geliyor.
Ooo Left For Dead ✌️
4’e 4 oynanırdı internet kafeci organize ederdi 8 kişiyi akşama internet kafeyi kapatırdık. Sabaha kadar Left atardık yıl 2010 falandı. Gece gürültümüzden binadan insanlar aşağı 👇 gelirdi ortam onları da sarardı sonra 😃. Çok iyi ses kasardım. Bu arada halen iddialıyımdır yılların taktiklerini tecrübe ettik.
Left dead dışında başka zombi oyunu oynamadım. Genelde korku oyunlarını oynamayı tercih etmiyorum zaten.
Yok ya korkuyorm ödleğm ben
Cevap
30Cevap
Evet, severim. Zevkli oluyor.
Left dead 1,2
Dead İsland 1,2
Days Gone
Güzel oyundular
Evet seviyorum
Evet severim bir çok zombi oyunum var fakat en iyisi Dying Light oynanışı falan çok sarıyor ve eşli oynanınca çok zevkli oluyor oyunun İtopik bir İstanbul'da geçmesi ve senaryosu çok daha güzel kılıyor oyunu.
Oynardım. Left 4 dead arcade olarak, arkadaşlarımla birlikte oynadığım en sevdiğim arcade oyunuydu. Daha realist olarak en sevdiğim zombi oyunu ise RigorZydi. RigorZ PVP ya da PVE serverlarıyla zombilere ve diğer online oyunculara karşı hayatta kalmaya çalıştığımız çok detaylı bir zombi oyunu...
Oynadığım bir oyun vardı. Güzeldi şimdi başka bir oyun arıyorum bulamıyorum.
Severdim ama sıkıldım artık. Her bir şeyde zombi oyunu ve zombi modu var artık.
Çok iyi oluyor ama ani çıkışlarda titrediğim doğrdur.
evet severim bazen bu oyunu oynarım bende ayda 1-2 defa falan
Dying light ve left 4 dead acayip iyiler ama gerçekçi olarak bakarsak Dying light çok çok gerçekçi
Resident evil hayranıyım severim
hiç sevmem ya her yerden çıkıyolar oyun zevkimin içine ediyolar hayvanlar
Birilerini öldüreyim de zombi , vampir , mumya fark etmez :)
left 4 death 2 hala arada indirip oynadığım bir oyun :D
Küçükken kovalamıştım half life paketinin için de vardı.
5-6 yıl önce AVM lerde oyun salonlarında 2 kişilik bir zombi oyunu vardı hayranıydım o oyunun
Gitar da çalmayı seviyorum, oyunları sevmiyorum.
Left 4 dead 2 seviyorum
Evet ama tek sarmıyor
Severim de hiç oynamadım.
Severim. Zamanında çok oynuyordum.
Hayır korkarım ben
:) :)
Pek değil korku sevmem
Oyundan tut filimine kardar severim
Doom vardı
sevdiğim türdür
Seninle beraber oynamak eğlenceli olurdu 😎
zombikleri severim