ya hikayesi falan güzel ilerliyor arkadaşlarla dungeon dönmesi pvp atması falan zevkli olur. Bide lolden ziyade burada hayvan gibi akın ediyorlar ya ben onu seviyorum paldır küldür girişiyorum o çok zevkli bence :)
ya abi zevkli de sıkıntı ne biliyon mu oyun sana günlük onun bunun şunun hakkını veriyor işte her karakterle şu kadar dungeon bu kadar şunu yapabilirsin. daha sonra artık + basmaya gelişmek için dungeondan fazlası gerekiyor e bunun için tüm eventleri vs takip etmen gerekiyor oyun seni her şeyi yapman için zorluyor gelişmen için :D çok sıktı bu durum beni yoksa çok güzeldi Gunslinger oynuyordum işte 1100 İtem leveldeydik
o kadar ileri seviyelerde ne olur bilmiyorum da ücretsiz oyun nede olsa zevkini aldıktan sonra silerim belki bende :) steam hesabında başka oyun yoksa sat bence direk :D
Hazır isteyenler için sağlam çarları satabilirler iyi paraya gerçekten emek yani işin gerçek para kısmını geçersek :D + basmada o kadar şansızdım ki delirdim en son 1100 lere çıkabilmek için neler yaptım. assd
ya abi yansa daha iyi boşversene :D item duruyor + basılmıyor şans veriyor ekstra %50 geçme şansı olan itemi yaka yaka %99 şansa getirip geçiriyorum ya malzeme kalmıyor zaten sınırlı dungeon giriyoruz malzeme kasılmıyor :D
daha 50 lvl olamadım maalesef :D akşamları birkaç saat bakabiliyorum sadece. Sınırlı dungeon olayını duydum ya snir bozucu gerçi zaten her akşam 2 dungeon girecek ancak vaktim olur benim :D
Dungeonlar seri bitiyor abi onu dert etme seviyen yükselince sadece item kasmak için veya crystal kasmak için tek başına lvl 1 dungeon girip bitirebilirsin :D
50 Lvl olduktan sonra zaten işkencen başlıyor :D :D
220 saatimi verdim ve 220 saatin her saati için çok pişmanım :D :D yani sen bütün gün event kovalayamazsan 1000 lere çıkman çok zor abi yani şans konusu biraz ama söyleyim. farklı oyunlar oynayın bence öyle fikrimi söylüyorum sadece ben :D Tüm gün Lost ark oynayamıyorsak gelişim zor.
Bende 2 haftada 200 saat küsür oynamıştım ilk çıktığı gün ekipçe başlamıştık ben şahsen verilen zamanı tamamen zaman kaybı olarak görüyorum bence başka oyunlar oynayın :D
100tlden başlıyo bin tlye bile var eskiden bunu 5liraya alıyodum allam seneler önce sjkfbhksjdfhf almam tabi yeni versiyonları saat olanı çıktı inş biriktirip ondan alcam