2021 Aralık gibi virüs yediğim zamanlarda Steam şifremi ele geçiren şahıs Pubg oynuyormuş.
Ben hesaba girince "başka oturumda oyun oynuyorsunuz" tarzı bir uyarı verdi. Hemen onun oturumunu kapattım. Ben yanlışlık falan oldu diye düşünmüştüm başlarda. Sonra pubg den "2 günlük ban yediniz" bildirimi geldi. Bitti mi? Bitmedi. :D Ben safım hiçbir şeyin farkında değilim. 2 günlük ban kalkınca bu tekrar oyuna girmiş oynamış. Ben tekrar onu oturumdan atınca bu sefer pubg kalıcı ban yemişim.
Hem de hiç pubg oynamadığım halde kalıcı ban yedim :D Bu konuda ilk olabilirim herhalde.
Daha farklı olay anlatayım :D Yıl 2017-18 gibi arkadaşımın ısrarıyla ilk defa CS-GO oynadım. Ben bir ara arkadaşımı raporlamıştım "hile kullanıyor" diye. 😅😅 2 sene sonra arkadaşımla konuşurken "seninle cs go oynamıştık ya o gün ben ban yedim, açıklamaya baktığımda sen şikayet etmişsin" dedi 😂😂😂 Ben ne bileyim kalbimin bu kadar temiz olduğunu.
arkadaşlık ilişkilerin biraz kötü sanırım. :D bazı zamanlar Moba oynarken arkadaşlarımı sinir etmek için bilerek ''oyun sonu seni reportlayacağım'' derim ama ciddi ciddi reportlamam ya. :D
Yedim ya, tadı hiç hoş değildi. En kötüsü de valorant'dan ban yememdi. Millete inanmayıp dalga geçerdim, hile kullanmasaydınız falan diyerek... Meğer hile kullanmadan da ban yeniyormuş.
Sonra dönüp bana "hile kullanmasaydın da ban yemeseydin" dediler. :D
2007 de knight online de 3 binlik charım ban yedi ve açılmadı bidaha. bir partiye girdim kasılmak için, içlerinde koxper varmış ,10 dk sonra BANNED yazısı ile dünyam karardı
öyle. işte gelde anlat. o seneler çok zengin charları banlamak için yarışıyordu GM ler. 2007 de asgari ücret 403 tl idi benim hesap 3 bine satılabilirdi. ama olmadı işte.
Metin2 den yedim 2 defa birisinde Private serverlerdan birinde itemlerim buga girmiş GM damage atamıyordu ban attı :D TR de balık botu kullanmıştım ondan yedim :)
:D çok komikti ama itemlerde tahta kalkan falan Pvp server ya gittim 80 kastım ormanda geldim millet vs atıyor ama vurdukları 1-2 bende garipsedim şikayet ettiler GM geldi :D geldi 1-2 vuruyor buga girmiş herhalde itemler :D
Ets 2 de yemiştim 3 kere 1. Ters şerit 2. Çarpma 3. de Calais-Duisburg yolunda sinirlenip ful gaz modlu tırımla makas atıyodum bilen bilir ortalarında tren yolu var orası çok sıkışıktı birinin önüne geçip ani fren yapmıştım 1 yıl yedim itirazda bulunarak 2 haftaya indirdim kfkfkf
Hayır şuana kadar hiçbir oyunda ban yemedim. Euro truck simulator 2'yi online oynarken bile gereğinden fazla kurallara uyuyordum. Mesela yol boşken kırmızı da durmak gibi :D Online fps oyunlarına gireceğim zaman ise riskli olmaması için bilgisayarımda o an açık olan yazılım programlarını kapatarak oyuna giriyorum çünkü oyun, benim işimle ilgili olan yazılımları hile yazılımı olarak algılayabilir ve bu nedenden dolayı gereksiz ban yiyebilirdim. ^^
Eskiden oynadığım oyunda sadece sohbetten ban alıyordum. Hem genel chat, hem de oyun içi sohbetten birçok defa ban almıştım. Bunun sebebi ise oyun sistemi değişmişti ve her gereksiz olan kelimeyi küfür olarak algılayıp banlıyordu. 3. Defa falan sansür yediğin zaman otomatikmen ban alıyordun. Onun dışında hiç ban yediğimi hatırlamıyorum
Yediğim olmuştu. Genelde random takımlarda benim takımıma gelen hiç bişey bilmeyip vasat oynadığı halde bunu inkar eden ve çok bişey bildiğini sanan tipler yüzündendi, dayanamayıp küfür ediyordum 😅
Bak mesela mobile legends te iyi başlamışım. Daha iki üç dakika olmuş 2-0,3-0 gidiyorum. Sonra takımdaki kolsuzlar feedlemeye başlıyor ve takım oyunu olduğu için ve rakipler beslendiği için benim de rankım düşüyor. Sonra deliye dönüp takımdakilere feedlemeyin diyorum dönüp bana sen feedliyosun demezler mi 😂
Sene 2005 olması lazım. Knight Online oyununda süresiz ban yemiştim. Üstelik bir suçum olmadan. O olayı hala unutamıyorum aradan 17 sene geçmiş ama hafızamda hala :D Hatta hesabın şifre ıd hepsini ezbere hatırlıyorum hala :D
Hesabı başka bir çocuğa vermiştim emaneten, oynamayı bırakmıştım ama hesap benim sonuçta. Bu da çaldırmış bana geldi. Baktım alamıyorum 10 yıl ban attım. 8 yıl sonra yine benim hesap.
O kadar yatırım yaptım adamlara. Sayemde Arcane'i çıkardılar. Güzel de oldu. Bence para yatıranları görmezden geliyorlar sanki. Sadece bir kere 14 gün ban yemiş olmam çok yetersiz. 😅
Ya biz iki kişi hesabı yönetiyorduk. O zamanlar serverda ilk 20 arasındaydım taniyorduk yani ardından ezeli düşmanlarımız vardi hadjjsd hesap ban yedikten sonra 3 ay içinde tekrar kasıp piyasaya döndük sonra o oyundaki kavga reele falan taşındi hahsjs
Pubg lite da yemiştim 3 tane arap Türkiyeye ve Atatürk'e hakaret ve küfür etmişti ben de sırayla bunları öldürmüştüm alanın iyice küçülmesini bekledim ve biza başka bir takımın saldırmasıni bekledim derken alan iyice küçüldü birtakım saldırdı bir tanesi düştü diğer ikisini düşmanla çatışırken öldürdüm sonra mikrofondan dalga geçtim ertesi gün oyuna girdigimde ban yemişim :D içinde çok enefim vardı skinler , giysiler v. s ama olsun iyi yaptım dedim
Hiç ban yemedim, genelde saatlerce kasıp sıkıldığım için oyun bıraktığım oldu. Bir gün ban yemek isterim ama nasıl bir his olduğunu öğrenmek istiyorum :D
ETS de yedim adamın üstüne sürüp yaklaşınca kenara cekilirdim. Biride dengesini bozup yol dışına çıkmış o da adminmis trafik düzenini bozmaktan yedim birkaç günlük
Irelia çok çirkin bir karakter ya q-q-q oyun hamuru gibi yakalamak çok zor ajsdhjdf cinsiyetçilik yapan karşı takımla tartıştığım için chat ban yedim ben :(
Anlıyorum sizi ama şöyle düşünün emek harcadığın bir şey var ve biri geliyor hileyle emeğini çalıyor sende buna bir tepki veriyorsun kimi kızar kimi susar kimi gider hileye vaş vurur kimide küfür eder tamam küfür doğru bir şey değil ama buda benim tepki verme şeklim