Selamlar, geçtiğimiz günlerde Diablo'nun yeni oyunu Immortal, hem PC hem de Mobil platformlar için yayınlandı. Oyun çıktığı ilk günlerde 1 Milyon indirilmeyi aşmış bulunmakta hem de oyunda çapraz ilerleme sistemi bulunduğundan Mobil ve PC de aynı hesaptan aynı karakterleri oynayarak geliştirebileceksiniz yani bir yere gittiğimiz zaman etkinlikleri kaçıracağım, karakterimi kasamayacağım diye düşünmeye gerek yok :DPeki, siz oyunu oynadınız mı veya oynamayı düşünüyor musunuz?
Oynamadım Benim Böyle Oyunlara İlgim Yok Benim ilgi Alanım çatışmalı Olacak vede Araç sürme oyunları zaten bu yüzden call Of Duty Mobile ve Açık Dünya oyunu Car parking Yüklü Oynuyorum İkisini de 😊 Sana Car parking Öneririm Bu arada Mobil içerisinde Eğer Oynamak istersen başarılı oyun Manuel Vites seçeneği olması çok iyi
Necromancer favorimdir ve çok harika gözüküyor. Oynamadım. Ama ilgimi çekmedi değil. Ayrıca sadece mobil platformlarda değil miydi? PC'ye de çıkış yaptı mı? Mükemmel gözüküyor bu arada.
PC ve Mobil platforma da çıkış yapmış daha önce hiç bir şekilde Diablo oynamamanın utanıcını zaten yaşıyorum aşırı merak ediyorum oynamayı düşünüyorum :D PC'den ama zaman bulamıyoruz :D
Çalışmıyorum da şu an iş arıyorum sınavlara vs hazırlanıyorum biraz da spor yapıyorum derken zaman da çok hızlı geçiyor. İş arama ve sınavlara vs hazırlanma sürecinde iken çok oyun oynayınca psikolojikmen kötü hissettiriyo :D
Biri oradan ateşler elektrikler çıkarıyor. Manyagın biri gelip Tazmanya canavarı gibi dönüyor , uçan kaçan eksık degıl :) Adamı hareket ettirmek için imleci oraya buraya tıklamak saçma geliyor bana :) Silahı alıp yara yara koşacaksın 😂
valla ben oyun ayrımı yapmıyorum :D FPS' i de oynarım MMOPRPG de oynarım H&S da oynarım survival da oynarım 2D de oynarım :D 2004 den beri oynuyoruz bir şeyler :D
Keyif alıyorsan sıkıntı yok :) onemlı olan bu zaten. 2004 ben askerdeyken başlamışsın. Ben ne zamandır oynadığımı soylemeyeyım fosıl sınıfa giriyorum 😂