Oynadığım oyunların bir çok herosunu (kahraman) kendimle bağdaştırıyorum, benzeyeni seçiyorum. Şöyle düşünün bir kahraman görünüm olarak ya da farklı bir yanıyla sizi andıranı vardır.🌹😇
Ben hepsini oynuyorum. Adc clict bruno moskov popol kupa favorim Savaşçı frea dyrot guniver boxör olan sjsjsj Tank hepsi Destek Estes Angela Büyücü vale valeri parsha Suikastçı helcurt Silvana Karina
Yani zevk almak gerek takim ifinde agrasiflik olunca oyunun boku çıkıyor bir kere sağlam takım vardı ama dağıldı 3 tur ard arda aynı ekip aynı rakip denk geldi 3 de de mahvettik adamlar oyunu silmiştir artık sjsjssn
Siler bence de gkdkdl ben lylia ile karşı takımı deli ediyordum karşıdan "sal artık" diyen çok gördüm 😂 şu an bir takımdayım bakalım oyuncular iyi en son ki maçta Angela ile Moskova 23 kill aldırdım bu kez yenilgi verdiler sur vererek 🥲
Vale ile esmerada indiriyordum sjsjsj adam delirdi pişman oldu ama harbi adam yerinde olmak istemezdim geliyorum gidiyorum ha bire ona tek atıyorum adam düşün çalıya pusup kesiyorum alev atışı ile kesiyorum sırf ondan 6-8 kill almıştım sjsjs bir arada sıkıştırdılar 2 kişiyi birden kestim az canla sksmsm
Aha demin franco aldım maçta adam vale almama müsade etmedi main miş birde neyse kazandık adc başta benle oynadı tamam güzel ortasında beni bıraktı full bensiz rakip zorluyorum ortada adc yok rakip kesiyor en son atak set çıkcaktım neyseki maçı bitirdik 😅