Çıkmasını beklediğiniz veya dilediğiniz oyunlar var mı ben şahsen Witcher'ın yeni oyununu ve Crysis 4 oyununu iple çekiyorum :D 

Çok düşük İhtimal Hiç getirmez Maalesef Biliyorum ama Call Of Duty Modern Warfare serisini ve black ops Akıllı Telefonlara göre getirseler çok Güzel olur Nasıl Mobile çıkardı Modern Warfare serisi ve black ops haritaları Telefona göre optimize ettiler isteseler Modern Warfare serisi ve Black ops çıkarırlar şu an ki akıllı telefonlar güçlendi zaten biraz düşük grafikle Modern Warfare 2 oynatır ama ah o sistem desteklemediği İçin oynayamiyorum oynarsam bilgisayardan sadece
Resident evil 4 remake'in duyurusu yapıldı oturdum bunu bekliyorum. 🍭
:D iyi hadi o zaman gözün aydın ✨
teşekkürler. 🥳
Ricalar 🍬
Days gone 2 çıksa keşke the last of us 3 bilmem çıkarmı bunlar
Belli olmaz :D İyi tepki gören oyunlar yani çıkartabilirler.
Bu tür oyunlar seviyorum FPS Story olacak. atik çalışmıyorum canım sıkılır kışın
Güzel oyunlar evet hak ediyorlar gördükleri ilgiyi :D
Yeni TV alacağım büyük 75'' ekran bugün Qled düşünüyorum yeni taşındık turkiyeye media mark'tan bakacağım yoksa teknosadan
Hayırlı olsun :D Konsolunuzda var sanırım güzel gider baya :)
Ön siparişle almıştım
Seninde kafanı sisiriyorum kusura bakma oyunlardan bahsetmeyi seviyorum hastanede çalışırken okurken hiç oynayamıyordum iyi günler dilerim
:D estağfurullah ne kafa şişirmesi oyunları biliyorum ama oynama fırsatım olmadı konsol yok maalesef bilgisayar oyuncusuyum :D öyle düşünmeyin lütfen.
Rahatça yazarım o zaman teşekkür ederim
👼👼✨✨
TV için sorumu sorsam acaba yardımcı olurlar ama orada misafir odasında var bir tane kendi odamıza alacağım
soru soracaksanız bütçenizi ve aradığınız özellikleri belirtin TV'den anlayanlar yardımcı olur bana da söyleyebilirsiniz Technopat'a konu açabilirim sizin için :)
Technopata üye olmuştum yıllar önce ama girmedim kaldı öyle yeniden olayım çok iyi site
Eşim yoldan geldi uyuyor uyansin gideriz
Anladım hayırlı olsun şimdiden :D yardıma ihtiyacınız olursa buraya yazabilirsiniz yine
Samsung 85 Q70A modeline beğendim eşim alır çok pahalı bence Türkiye için almanyaya baktım 2500 € civarında
Türkiye için ne ucuz ki zaten :D :D
Oyle ya yazıklar olsun. bana günde 1000₺ yetmiyor bir de çıkıyorum para kalmıyor bu insanlar ne yapsın
Öyle öyle maalesef. Türkiye şartları çok zor şu an... düzelmesini umuyoruz ama daha da kötüye gidiyoruz :D ağlanacak halimize de gülüyoruz artık.
Ben stk'larda çalışacağım sendika işleri yapacağım burada ig metal var Avrupanin en büyük sendikası 80milyondan fazla üyesi var. yardım alacağım oradan susmakla ülke düzelmez
Evet haklısın zaten insanlar alıştığından mıdır nedir bilmiyorum artık kimsenin ses çıkarmaya isteği, enerjisi yok herhalde.
Sesi çıkanı hapise atıyorlar yargılıyorlar bu insan haklarına aykırı herkesin konuşma özgürlüğü vardır
Evet vardır, olması da gerekir ama durumu görüyorsunuz işte :/
Cevap
9Cevap
GTA sadece, onun dışında beklediğim başka oyun yok.
o da muamma ne zaman gelecekse :D
:D :D :D
şu an için fark etmiyor yeni olan her oy8unu oynayabilirim
:D Oyun canavarı
:D
Başrolünde benim oynadığım oyunun çıkmasını bekliyorum. Oynayanlar kafayı yer 🙄
askjdakdsasda
God of war ve Howards diye bir oyun var onu bekliyorum bakalım
bakıyım abi bi onlara :D
Byblade oyunu çıksın istiyotum ama sağlam bir oyun olsun.
Küçükken Çok oynardık ya :D
Senın bahsettiğin forest 2 var. Söylemesen haberim olmazdı
:D Çıksında alak bakalım abi senaryosu falan nasıl merak ediyorum bende
Tek kişiyle bitirilecek türden olsa bari.
yok mu hiç oyun arkadaşı abi :D
Yaklaşık 4000 kişi var sunucuda 😂
Hangi sunucuda :D
Hayır yok ama oynadığım oyunların güncellenmesi ya da biraz değişiklikler olması konusunda canımı bile veririm.
Komik bir tepki oldu bu :D hangi oyunları oynuyorsunuz ki
Anladım :) umarım dilekleriniz kabul olur
Yok, olanları geliştirsinler.😏
😅😅🍁
🍁🍁
Harry Potter howgarts legacy
Expelliarmus :D
GTA 6 çıkmadı giti kodumun oyunu
:D :D :D :D ne bu isyan
Çıkması lazım
tamamm :D
Hiç yok 0