Selamlar, Geçmişten bugünümüze halen arada oynayıp veya anılarla hasretini çektiğimiz oyunlar mutlaka vardır, örnek vermek gerekirse benim için bu oyun Knight Online olur.Sizin için böyle bir oyun var mı?
Pes 2013... Ronaldo'nun olduğu bir giriş menüsü, ve arka planda michel telo'nun Ai Se Eu Te Pego şarkısının çalması... Pes serisinin en iyisi 2013'dür.
Ah ah 🚬 Call Of Duty Modern Warfare Serisi ni Özlüyorum O Güzel Atmosfer görüntü de bi daha oyun çıkarmadı Cod Bi black ops 1 ve Black ops 2 çok iyiydi birde efsane Modern Warfare serisi sonrası ben etkilemiyor Sıradan oyundan ibaret diğerleri Oyunda Task Force 141 Ekibi Favorim di Kontrol Ettiğimiz Karakter Gary Roach Sanderson bile Sevdim 😊 sadece Ghost değil üzen ölümü Roach da üzdü modern Warfare 3 de Başarılıydı Ama 2 ile kiyaslarsak Biraz düşmeye başladı
Mu, SRO, üniversitede LAN üzerinden CS 1.6, Half Life ve DOTA partileri, Jedi Knight serisi, Quake 2 ve 3, PS1’de Spyro the Dragon, Sega’da abimle MK, daha aklıma gelmeyen niceleri
Tabii, kendimi övebileceğim oyunlar arasında^^ tamamdır söylerim. Ya üzdü '-' En en en en sevdiğim oyunlardan biriydi. Bitirir tekrar tekrar başlardım. Bilgisayar, PSP, PlayStation fark etmeksizin dshk
En eskilerden PlayStation 'da oynadığım NFS hot pursuit. İki kişilik oynardık onu. Çok keyifli olurdu. Bir de medal of honor. Çok keyifliydi. Hâlâ bazı yerler aklımdadir
Kesinlikle knight online 😄 gençliğimi heba etti pislik.. 10-15 kişilik grubumuz var çoğu 25-40 yas arası hala arada güzel pvp sw bulurlarsa toplu başlarız 8-10 ay oynarız bırakırız.. onun dışında usko yu bırakalı 10-12 sene falan oluyor..
bir gün gelirsin işte ya :D imkan olunca yeni bir bilgisayar veya işlemci alırsın :D Ne işlemci kullanıyordun ki bence Aynı sokete bulunurdu bir tane 2. el :D
Herkesin bi anısı vardır mt2 de kız takliti yapıp dolunayı calınan lonca turnuvalarda gaza gelip mehter calarak savaşanlar neler neler güzel günlerdi emek kokuyo burası emek
Ya knight uzun zamandır P2W özelliğini sürdürüyor zaten oynayanların bir çoğu da para derdinde. eski halinden eser yok yani uzun zamandır :D eskiden klasik bir MMORPG özelliği gösteriyordu ortamlar, kasılmalar zevkliydi o zamanlar :D