Selamlar, Geçmişten bugünümüze halen arada oynayıp veya anılarla hasretini çektiğimiz oyunlar mutlaka vardır, örnek vermek gerekirse benim için bu oyun Knight Online olur.
Sizin için böyle bir oyun var mı?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Pes 2013... Ronaldo'nun olduğu bir giriş menüsü, ve arka planda michel telo'nun Ai Se Eu Te Pego şarkısının çalması... Pes serisinin en iyisi 2013'dür.
ajhaha :D Pes 13 ü bu şarkıyla tanıdık valla :D
Ah ah 🚬 Call Of Duty Modern Warfare Serisi ni Özlüyorum O Güzel Atmosfer görüntü de bi daha oyun çıkarmadı Cod Bi black ops 1 ve Black ops 2 çok iyiydi birde efsane Modern Warfare serisi sonrası ben etkilemiyor Sıradan oyundan ibaret diğerleri Oyunda Task Force 141 Ekibi Favorim di Kontrol Ettiğimiz Karakter Gary Roach Sanderson bile Sevdim 😊 sadece Ghost değil üzen ölümü Roach da üzdü modern Warfare 3 de Başarılıydı Ama 2 ile kiyaslarsak Biraz düşmeye başladı
Mu, SRO, üniversitede LAN üzerinden CS 1.6, Half Life ve DOTA partileri, Jedi Knight serisi, Quake 2 ve 3, PS1’de Spyro the Dragon, Sega’da abimle MK, daha aklıma gelmeyen niceleri
Oh çok güzel anılar bunlar :D
Crash Bandicoot, Tekken, Sims, Plants vs. Zombies, Spyro, GTA (aktif oyuncusu olmasam da izlemek hoştur dkdk) daha var da tam olarak anımsayamadım. :/
İşte oyuncu ya ✨ Tekken demek iyi dövüşür müydün 😅 anımsarsan söylersin istersen. Crash Bandicoot'u bilmiyorum bir tek
Tabii, kendimi övebileceğim oyunlar arasında^^ tamamdır söylerim. Ya üzdü '-' En en en en sevdiğim oyunlardan biriydi. Bitirir tekrar tekrar başlardım. Bilgisayar, PSP, PlayStation fark etmeksizin dshk
baya sevmişsiniz demek ki gerçekten sjdhs Yeni oyunlar sevmeniz de dileğiyle :D :D aktif olarak oynadığınız bir oyun var mı şu an
Hıhım çocukluğumun oyunuydu çünkü 😄 Mlbb var sadece. Onu da arada yükler silerim. Oynamaya fazla zamanım olmuyor.
Onu da bir ara oynardım ama lol varken pc de telefondan oynamam diye düşünüyorum :D anladım başka işlerin var sanırım artık kafana estikçe oynarsın :D
Eigler için teşekkür ederiiim Garezm 🍭🌸
Rica Ederim Profonditâ ✨👼
Cevap
16Cevap
En eskilerden PlayStation 'da oynadığım NFS hot pursuit. İki kişilik oynardık onu. Çok keyifli olurdu. Bir de medal of honor. Çok keyifliydi. Hâlâ bazı yerler aklımdadir
Çok kıyak oyunlar :D
Bir efsaneydiler 😄
Gta sanandreas, vice city, Counter strike, Need for speed, Fifa 12, Pes 2013
Güzel oyunlar :D nfsler pes 13 ler 1.6 lar ne zamanlardı ya :D
Aynen kanka arkadaşlara buluşup kafeye gittiğimiz zamanlar :D
:D aynen
Resident evil benim gençligimin oyunu ilk korku oyunum diyebilirim aklımda kalır ölene kadar herhalde:)
Bir tane oyunu vardı küçükken oynadığım ama bulamıyorum pek oyunu şimdi ya nedense :D Severim bende Resident Evil
Adını biliyorsan bulursun
Bakarım yine bir ara abi :D
benim de Knight online bir sürü oyun oynadım ama hiçbiri onun yerini tutmadı.
Üzümlü kekim Knight Online :) ilk göz ağrım :D o bir başkadır ya.
Kızlar beğeniyor, erkekler "Bu ne?" diyor. 😂😂😂
ahhahaha :D harbiden de öyle olur.
@terziayca sistem gıcıktı ya bir tam puan vermiyordu. Hep 50 60 70. En yüksek 80 aldım herhalde. Aman ne anlarlar bunlar güzel giyimden dhdhdhd
@KnightsSword yaniii 😂😂😂 bir de bir ara moviestarplanet vardı bilir misin bilmem 😂😂
hayır onu da bilmiyorum :D o da giydirme falan mı :D :D
O da vardı içinde ama online bir oyundu. Arkadaş falan da ediniyordun kızlı erkekli, internete arat çıkar 😂
Giysi giydirme dışında oyunlar da oynuyordun falan güzeldi 😂
:D En son Mstar oynadım bu şekilde bir oyun olarak ondan çok zevk almıştım işte ama orada dans ediyorduk beceri isterdi güzeldi :D
Aa onu da hatırlıyorum sanki ama çok oynamadım herhalde ben onu. Biri oynarken görüp oynamış olma ihtimalim daha yüksek. Hayal meyal var bir şeyler 😄
Dans ediliyor, evleniliyor, sosyal ortamlar vs :D bir çok şey vardı.
Evleniliyor mu? Ne? 😂
oyun içinde ya işte hayat simülasyonu gibi :D metin2 de bile evlenmek var :D
Evlilik tecrübesi de oluyor demek ki oyun oynayan insanların, bilmiyordum 😂😂
ahahaha :D Tabi çok iyi tecrübe hem de evlenip yaratık kesmeye gidiyoruz metin2 de :D :D Mstar da nasıl oluyor bilmiyorum evlenmedim hiç :D
Evlenip yaratık kesmeye gitmek? Mükemmel aktivite shdhdhd
demi :D sadece adı evlilik ekstra tecrübe puanından başka bir avantajı yok :D
Kesinlikle knight online 😄 gençliğimi heba etti pislik.. 10-15 kişilik grubumuz var çoğu 25-40 yas arası hala arada güzel pvp sw bulurlarsa toplu başlarız 8-10 ay oynarız bırakırız.. onun dışında usko yu bırakalı 10-12 sene falan oluyor..
Knight online hayat offline be abi :D
Mstar. <3 :)
Ya bu oyun neden kapandı ya :( Çok üzüldüm ben. O kadar harcadığım para ve emeğim gitti. :(
Mstar açık olsa gider hemen oynarım ya gerçekten çok güzel vakitler geçirdik o oyunda..
Lorealla benim oyun nickimdi. Evliydim. 10 000 Eu değerinde hesabım vardı.
Evet daha önce de bahsetmiştiniz :D
Ya yüzüklerim vardı her yüzüğün ayrı bir ışık teması vardı.
:D :D Mstar geri gel
Melodi gittiğinde anlamıştım :(
Belki çok daha iyisini yaparlar bir gün bekleyelim :D
Yaşlanıyorum :)
ne yaşlanması ya durun :D
Minik kalbim buna dayanamayabilir :(
:D dayanır efenim dayanır beklentileriniz gerçekleşeceğini umarak bekleyin sadece demeyin böyle şeyler.
Tamam :)
✨👼
age of mitology , wolf team, mount and blade 1 , stronghold crusader ve stronghold 2 Rise of nations , Age of empires 1-2
Wolfteam :D en son 2017 de falan oynadım sanırım. Rise of Nations severim baya :D
:D olsun olsun abi
Tetris, Mario , Contra.. Ataricilik kırmızı çizgimdir. En depresif günlerimde açar oynarım.
:D Var mı atarin hala bu trendyolda vs satılıyor içinde oyun yüklü deniyor. onlardan almayı düşünüyorum ya
Age of empiress oynayan kız bulursam evlenmeyi düşünüyorum :D
:D :D olabilir mantıklı
nerdeee o eski uykusuz günlerde harpy partimiz. nöbetleşe uyurduk.
Abimmmm :D
arada bir cinsler denk gelirdi uyuyan olursa apostleye ışınlarım diye. gözümüze uyku girmezdi.
:D sndjka dsa
Max Payne
Aklıma bu geldi mazi diyince
Güzel oyunların yanında yer alır :)
;) 1 ve 2sini bitirdim sonra kaldı gitti öyle
Umarım 3. oyunu oynama fırsatınız olur :D
Çıktı mı haberim bile yok amcam yüzünden bulaşmıştım :)
2012 de çıktı 3 :D
Aboo :)
Başka oyunlara atladıysam demek ki 😂
Olabilir :D Başka oyunları da oynadıysanız bu sürede 😂
İşlemcimin dişini kırana kadar aktif oynuyordum ama sahalardan çekildim
İşlemcinin dişini kırana kadar mı :D nasıl yaptın onu
Macunumu yenilerken biraz kaba davrandım sanırım:)
ahaha yok artık :D bende yamultmuştum ama benim ki şiddetten olmuştu :D sen seveyim derken öldürmüşsün resmen :D aklıma şey geldi.
"Herkes öldürür sevdiğini" :D
İşte birazcık öyle oldu o yüzden oyun dünyasına kısmen by by dedim telefondan devam ;9
Umarım bir gün geri dönersin o zaman :D Oyun dünyası bir oyuncu kaybetmiş iyisinden :)
İşlemciler çok pahalı nereye geliyim :)
bir gün gelirsin işte ya :D imkan olunca yeni bir bilgisayar veya işlemci alırsın :D Ne işlemci kullanıyordun ki bence Aynı sokete bulunurdu bir tane 2. el :D
AMD
model :D
Bakmam lazım :)
zorla yaptırıyor gibi olmasın ya :D Soket tipine göre belki uygun bir şey buluruz diye dedim yardım etme amaçlı :D
Point Blank. 😕
Dinozor avlama keyfisi :D
Kaaaalbim yaraaalııııııığ 😂
:D :D
atarideki yılan oyunu😂bide barbi bebek giydirme
sfsfdasdafasd
Metin 2 gözümde canlanır koskoca mazi
Metin2 de olur kabulumuz çok emek verdik :D
Herkesin bi anısı vardır mt2 de kız takliti yapıp dolunayı calınan lonca turnuvalarda gaza gelip mehter calarak savaşanlar neler neler güzel günlerdi emek kokuyo burası emek
Olmaz mı, var var😏🍁
Mario, Tetris ve Pacman 😄
🤣🤣 ne güzel oyunlar öyle onlar 👻
🤣
Pet Society, Sims...
Pet Society'i ilk defa duydum :)
Facebook 'ta olan bir oyundu. Ama maalesef Facebook oyunu kaldırdı. Güzel bir oyundu
:D Face bir çok oyunu kaldırdı doğrudur.
Önceden facebook oyunlarıyla meşhurdu bir bakıma
Evet haklısın :)
Mafia 2
çok Sağlam oyun :D
Knight tabiki
Adamm :D
evet eski ortam yok Premium fiyatları ucuz olsa aslında girip farm yapıp zevk alabilirim ama pahalı ya :D
Ya knight uzun zamandır P2W özelliğini sürdürüyor zaten oynayanların bir çoğu da para derdinde. eski halinden eser yok yani uzun zamandır :D eskiden klasik bir MMORPG özelliği gösteriyordu ortamlar, kasılmalar zevkliydi o zamanlar :D
Delta force ama artik yok diye biliyorum
Vay be Delta Force oynamış birini bulmak kolay değil Hangi serisi bilmiyorum Extreme olabilir çok oynamıştım bir ara küçükken :D
Extreme oynadim bende 😁
:D :D Vay be çok şaşırttınız beni gerçekten
Point Blank (
:D :D Bir ara ona da çok takmıştım
facebooktaki eski oyunların hepsi 😭😭😭😭
Vice city ah lan
Mario 🥺🥺, keske oynayabilsem 😇
Knight online
LoL knkk
GTA Vice City
Var pugbci
Ateş ve su 😥