Gamer 2 ay Hangi oyun serisine yeni oyun çıkartılsın istersiniz? u niger Fenomen Takip Et FacebookTwitter 33 Bazı seriler var ki senelerdir yeni oyun gelmiyor. Buna en büyük örnek şüphesiz ki Half-Life 3'tür. Half-Life 3 A seç Fallout New Vegas 2 B seç Left 4 Dead 3 C seç Portal 3 D seç Prince of Persia 5 E seç Thief 5 F seç Diğer (Belirtin) G seç Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan: Yaşın KızımErkeğimLütfen yaşını seç Güncellemeler: Takip Et 33 Paylaş FacebookTwitter Hangi oyun serisine yeni oyun çıkartılsın istersiniz? 416 Görüşünü yaz
InoriYuzuriha Fenomen 2 ay Çıktığında veya çıkacak olursa büyük ihtimalle oynayacağım oyunlar bol ama özellikle heyecanla beklediğim Little Nightmares 3. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla niger 2 ay Sen feno muydun Yorumla
GamerGirl2919 Fenomen 2 ay Half Life, Prince of Persia ve Left 4 Dead serisine yeni bir oyun çıkartılmasını isterdim. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
KnightsSword Fenomen 2 ay zor soru olmuş witcher derdim ama zaten o geliyor yolda :D Crysis 4 de duyuruldu cevap veremiyorum şu an bu soruya :D Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Onuradr Fenomen 2 ay İlk 3 içinde kararsız kaldım. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kim_Dötümü_Elledi Xper 4 2 ay kanka hangi birini oylayım öyle bir oyunları koymuşsun ki hepsini seçmek lazım birde fear gelsin isterdim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ultra_Phoenix Guru 2 ay Half-Life tabii ki de usta. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
dikenliyıl Xper 7 2 ay Half life nasıl bi oyun ki 3 olsun Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Master 2 ay Serious Sam ve Divinity Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Pesimizm Master 2 ay Gta VI çıkmalı artık :D Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
SkrErd37 Master 2 ay GTA'nın yeni oyununun çıkmasını bekliyorum. 😒 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Kâl-Ell Guru 2 ay Half life 3 başka bir şey istemez Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Bilge 2 ay Red Dead Redemption 3 gelsin. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
ZEEBELLAH Xper 3 2 ay Mortal Kombat 13 seneye çıkar büyük ihtimal Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
416Çıktığında veya çıkacak olursa büyük ihtimalle oynayacağım oyunlar bol ama özellikle heyecanla beklediğim Little Nightmares 3.
Sen feno muydun
Half Life, Prince of Persia ve Left 4 Dead serisine yeni bir oyun çıkartılmasını isterdim.
zor soru olmuş witcher derdim ama zaten o geliyor yolda :D Crysis 4 de duyuruldu cevap veremiyorum şu an bu soruya :D
İlk 3 içinde kararsız kaldım.
kanka hangi birini oylayım öyle bir oyunları koymuşsun ki hepsini seçmek lazım birde fear gelsin isterdim
Half-Life tabii ki de usta.
Half life nasıl bi oyun ki 3 olsun
Serious Sam ve Divinity
Gta VI çıkmalı artık :D
Half-Life ve portal 3
GTA'nın yeni oyununun çıkmasını bekliyorum. 😒
Half life 3 başka bir şey istemez
Red Dead Redemption 3 gelsin.
Mortal Kombat 13 seneye çıkar büyük ihtimal
The Last of Us 3
Red alert yuri
GTA Vice City 2