Gamer Eğer haytın boyunca sadece bu oyunları oyniyacaksın hangisini oynardın? umutcem Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ben cevaplayamam valorant league of legends yani lol pubg battlegrauds lords mobile couter strike undertale funky friday Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Eğer haytın boyunca sadece bu oyunları oyniyacaksın hangisini oynardın? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. pubg battlegrauds 0 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl zor bir soru... zannediyorum ki seçimim LoL veya Valorant olurdu. 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Gamer konusunda 469 cevap paylaştı. Counter Strike'ı tercih ederim. LoL ve Pubg dışında diğerlerini oynamadım ama izlediğim kadarıyla oynamayı da düşünmüyorum. 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Hiç biri :D ben farklı oyunları tercih ederim. 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. CS seçiyorum rahat bir şekilde 😅😅 0 0 Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Eski Knight olsa Knight derdim ama şu an Lol derim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
pubg battlegrauds
zor bir soru... zannediyorum ki seçimim LoL veya Valorant olurdu.
Counter Strike'ı tercih ederim. LoL ve Pubg dışında diğerlerini oynamadım ama izlediğim kadarıyla oynamayı da düşünmüyorum.
Hiç biri :D ben farklı oyunları tercih ederim.
Lol tabş ki
CS:Go
CS seçiyorum rahat bir şekilde 😅😅
Eski Knight olsa Knight derdim ama şu an Lol derim
Metin2
D şıkkı