Antik Yunan
Antik Mısır
İskandinav (Vikingler)
Atlantis
Antik Çin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hiçboyle bir soru beklemıyordum, hayatımın oyunduri belki su dunyada en cok keyıf aldığım sey, şimdilerde titansa gectım. Gameranger de 9 yıldır oyunuyorum, hekres tanır beni, Sad, Ntr, Rooster gibi nickler kulladım. Bir kac kez türkiye turnuvalarında birinci oldum. Dunya da aom voobly de ılk 20 ye gırmıstım. Belki de hayatta basarılı oldugum tek alan :D
Ooo bravo kardeşim sana :) Bu oyunu sevdiğine göre tam benim kafamdan bir adamsın :) Bende bu oyunu yeni oynamaya başladım. Oyundaki ırkları ve özelliklerini yeni yeni tanıyorum. Oyubda Vikingler hoşuma gitti. Çünkü asker olarak dev bir buz adamla fenris isimli dev bir kurt yapabiliyorsun. Donanma olarak da en çok Antik Mısır'ı sevdim. Antik Mısir oldun mu donanma olarak dev su kaplumbağası yapabiliyorsun :) Esasında güzel oyun fakat keşke oyundaki ırk sayısıyla askeri birim sayısını biraz daha arttırsalarmış o zaman daha güzel olurmuş.
Eğer oyunda ilerlemek istiyorsan tam adamını buldum, bir cok turke ben ogretım bu oyunuı aom da herkes tanır benı. Aot da daha iyi ve eskiler var ama. Gameranger indir Nickim yorgun, ya da ncıkını bana yaz ırtıbat kuralım. Sana oyunu en yıı oyunuyanların reclerını atayım. Rec izleyerek ogrenırsın oyunu, ne kadar seri oynarsan o kadar cabuk ogrenırsın.
Mesj atsana bana. Ben oyunu steamden oynuyorum gamerangeri bilmiyorum
Ooo eskiden ne oynardım. Antik Mısırı işaretliyorum Anubislerden dolayı.
Yine oynamaya devam etsene güzel oyun.
Aynen
Bir tek bunu oynamadım sanırım :D
Antik çin
Antik Yunan
Oynamadım hiç ama gördüm bir yerde sanki
Mısır