Selamlar, en sevdiğim oyun türlerinden biri de yarış oyunlarıdır, oynarken en zor ayarlarda mücadele ederek, kıran kırana yarışarak 1. olmayı çok severim.
En ince virajlara bile olabildiğince zor girmeye çalışırım :D Siz yarış oyunlarını seviyor, oynuyor musunuz?Forza Horizon 4Not: Görsel bana aittir.
Evet oynarım ama bilgisayar da, şu an bir tane bile yok 😄 çünkü para yok Forza horizon almayı isterdim yakında işim olunca ilk maaşımı ona kullanacağım daha doğrusu işlemci ekran kartına 🤲🤲 inşAllah
Bi ara Oynuyordum Da Bıraktım Şimdi Daha iyisi mevcut bende kalite olarak tabi O oyun kadar Asphalt olmaz Asphalt 8 oynamıştım Grafikleri mobile göre gerçekten başarılı Şimdi Car Parking Oyunu oynuyorum Açık Dünya oyunu bu Aynı gerçek hayata yakın gta yancisi diyebilirim Tabi gta gibi insanlarla kavga calma yok araba odaklı oyun araç sürüyor sun şehrin bir yerinden bir yerine yolculuk yapıyor sun Manuel Vites seçeneği Ve araçtan inip Yürüyeme özelliği de var Böyle olması çok iyi Ben genellikle Manuel Vites de Sürüyorum manuel olması mucize çünkü maalesef mobil oyunlara vites olarak manuel vites seçeneği olan oyun pek yok geneli otomatik vites
Önceden çokça oynamışlığım oldu. En keyiflisi de konsolda oynamak, kontrolü daha rahat. Sürebilince gayet keyifli tabi ben genelde duvarlara, direklere, arabalara çarpıyordum kdkd.
Evet ilk başladığımda oyuna geçen senelerde zaten kazandıkça soruyor ya arttırılsın mı zorluk diye ya bakıyorum şakır şakır yükseliyor ayar :D sonra en zora çektim baktım orada da kaza yapmayıp mükemmel oynayacaksın yani :D sonra daha çok sardı ince iş gerekiyor en zorda 1. olamazsam yarış sonuna restart olana kadar :D
Ne sandın fifa oyunlarında uzay gemisi ile futbolcu kaçırma hilesi yapardım arkadaşla oynarken şansıma gıcık uzaylılar benim futbolcu kaçırdığıda olurdu 😂 10 kişi ile oynamak zorunda kalırdım