Fifa oyunları bana bazen adaletsiz gibi geliyor her sene almıcam diyorum alıyorum oyunda adaletsiz bir sistem var kartlar paralı parası olan kadroyu kuruyor bizde yeneriz diye güç gösteriyoruz yeniliyoruz her haliyle :)) sonrada oynamam artık diyip bırakıyorum
İkincisi miydi 3. Sü muydu neydi sand of times mi neydi adı çok oldu oynamayali. orada zmani yavaşlatarak su sütunlarina tutuna tutuna atlama yeri vardı sonlara doğru.. orada da bı cilgina dönmedim değil 😄 sinirlenip kapatmistim sonraki günler ara ara deneyip sonunda geçmiştim 😅 güzel yıllardı
mouse mi parçalarım genelde ya da masayı duvarları yumruklarım valorantta arkalanıp öldüğümde prototype, assasins creed, battlefield de geçemediğim zaman oyunu silmişliğim ama 4 5 gün sonra dayanamayıp tekrar yülediğim oluyor.
Şiddete bak... 😅 sakin ol ya... fhrjfjhd bir dahaki öyle oluşunda nefes egzersizi yapmaya çalış ya da 10'a kadar sayıp burundan derin nefesler alıp ağzından ver nefesini. Rahatlayacaksındır.
Toxic birey zinalar yüzünden dota2 yi bıraktım böyle leş bir ortam görmedim 3 yıl oynadım ruslar ve iranli lar Avrupa serverine katıldı bizim kolsuz türkülerle küfürlesmekten oyun oynamiyorlar
En İyi Görüşler