Sadece oyun oynamak için bilgisayar alınır mı?

Alınır bence öyle bilgisayarlar yok mu? Hatta Harun can bir reklam sunuyordu oyun bilgisayarı reklamı idi.
Evet tabi ki alınırrr yok mu 8K da yok mu oyun oynamamız 🦋🍀
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Daha iyi bir kalitede oyun oynamak için evet alınır. Ancak bilgisayar sadece oyun oynamak için yoktur. İlla ki başka şeylerde yaparız. Film izlemek gibi...
Sadece oyun oynamak için bilgisayar almak yanlış bir düşüncedir. Bence. :)
Konsol alınır. Oyun için üretilen makinanın adı konsoldur 😃
Evt sadece oyun oynamak için bilgisayar alınır. Aslında bu durum biraz da bilgisayardan ne beklediğinize ve sizin durumunuza ( iş, okul gibi ) bağlıdır çünkü eğer çalışıyorsanız ve yaptığınız için bilgisayarda yapılabilecek türden bir iş ise alacağınız bilgisayar ile hem işinizi yapabilmelisiniz hemde oyunlar oynayabilmelisiniz ki ben bunu yaptım ama eğer öğrenciyseniz alacağınız bilgisayarın oyun amaçlı olması daha mantıklıdır çünkü bir öğrenci oyun bilgisayarı ile herşeyi ( oyun oynamak, ödevlerini yapmak, ders çalışmak vs. ) yapabilir. Günümüzde iş veya hem iş hem çalışma amaçlı alınan bilgisayar sayısı daha azdır. İnsanlar genellikle sadece oyun oynamak için bilgisayar alıyorlar. Tabii film veya yayın izleme amaçlı da alınabilir ama zaten oyun amaçlı bir bilgisayar almışsanız onunla diğer şeyleri de yapabileceğinizden dolayı ve özellikle de zamanınızın büyük çoğunluğunu oyun oynayarak geçiriyorsanız sadece oyun amaçlı bilgisayar alınır. ^^
evet sadece oyun için bilgisayar alınır
amaç ne ise ona göre bilgisayar alınır zaten
ki onun için gamer bilgisayarlar var
ama bir bilgisayar gamer bilgisayar diye onunla sadece oyun oynanacak diye bir kaide yok
ama normal bir bilgisayarla oyun oynanmaz
demek ki gamer bilgisayarlar hem oyun hem çalışma için
normal bilgisayarlar ise sadece çalışmak için
yani bilgisayar iki amaç için kullanılıyor
bilmem anlatabildim mi :D :D
Şu devirde zaten oyun ve render dışında bilgisayar almak gerekmiyor. Bir çok işi telefondan halledebiliyoruz. Öğretmenler bile pandemi sonrası ellerindeki laptopları satmaya başladı.
Anlatamam ki... İş yerinde ki kasayı satıp laptop almaya karar verdim. Gittim sattım ve aldığım laptop ne tahmin et?
Lenovo marka ama 3050 Ti ekran kartlı aldım. Bugün incelemesini de yaptım. :D
www.technopat.net/.../#post-15735021
bu canavar gibi bir şey olmalı ya... göz etmeyeyim bir şey olmasın bilgisayara. ^^
Dead by Daylight? hayır, oynamıyorum uzun zaman önce oynamıştım bu sıralar Diablo serisine kafayı takmış durumdayım ve rica ederim.
Sen mmorpg tarzı oyunlar seviyorsun anlaşılan. DBD’ye sarmışım bu aralar. Gerçi arkadaşlarla oynuyoruz sürekli ama şu sıralar sunucularımız boş.
sevdiğim özellikle oynamaktan hoşlandığım birkaç tür var tabii ki MMORPG oyunları buna dahil. ^^
Ben de eskisi gibi sabır kalmamış onu anladım. Oyuna giriyorum 1 saat bile duramıyorum. Sebebi ne olabilir?
hmm bunun sebebini ben bilemem aslında muhtemelen sıkılıyorsun bundan olabilir mi?
Alınmaz ya sadece oyun için almam ben hem oyun için hem video dizi film izlemek için alırım oyunlara çok bağımlı biri değilim
Şu anki bilgisayarımı oynamak istediğim oyunlari kaldıracak düzeyde almıştım. Daha bugün baktım bundan daha kotulerini 14 bine satıyorlar
Evet alınır. Asıl soru bir oyuncu bilgisayarı alacak kadar paranız var mı 😃
Millet taş yiyor taş 😂
Yine gamer yine sen.
Oyuncu olmadığım halde bu kategoride ne işim var benim hee fjdksls
Tabii ki de hiç tanımadığım senin için geliyorum fkdkdk
Güzel enerjin var. Güzel enerjin var ama adını daha sormadım hiç 😃 sessizce söyle 👂
En büyük hayalim gerçekten.. Fakat bu şartlarda ne kadar olur bilemiyorum
Alınır. Sırf oyun için bilgisayar almayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim
Alacaklarımı tahsil edebilsem alacağım da
gelene kadar fiyatlar artıyor.
Konsol fiyatlarını ve konsol oyunlarının fiyatlarını düşündüğümüz zaman rahatlıkla söyleyebilirim ki sadece oyun oynamak için bilgisayar almak gayet mantıklı bir karar olabilir. Zaten ister istemez diğer işler için de kullanılıyor.
Bunu bir kez yaptım ve yaptığımda henüz 15 yaşındaydım, bu çılgınlığı bir kez daha tekrarlayacağımı sanmıyorum, dahası zaman bir yerden sonra o kadar da bonkör davranmıyor, o günlerde bu saçmalığa 3 yıldan fazla zamanımı harcadım.
Alabilirsin ama fiyatlar boyle iken biraz zor bence bilgisayar fiyatlari biraz dusse bende hic dusunmeden alirdum
Ekran kartinin yetersiz uretiminden kaynaklaniyo yetistiremedikleri icin fiyatlari yukari cekiyolar hep bitcoincilerin yuzunden
Geneli bilmem ama ben imkanım olsa alırdım sanırım. En büyük heveslerimden bir tanesi de güzel bir bilgisayar toplayıp, direksiyon seti alıp ETS de sürüş yapmak 🙂
Alınır.
Bazı arkadaşlarının aksine, konsolun oyun kütüphanesi, modlanabilirliği vs. çok kısıtlıdır.
Oyun oynamak için farklı , iş için farklı , günlük kullanım için farklı
Normalde olması gereken bu.
alınır. imkanım olsa çoklu adet alırım. şu an kullandığım sistemden bi 10 tane alsaymışım. çok pişmanım.
Bilgisayarı sadace oyun oynamak için alınsa bile istediği zaman başka şeyler de yapabilir.
Ben zamanında aldım halen aynı fikirdeyim alınabilir
Evet alınır en azından zevkini çıkara çıkara oynarsın
En İyi Erkek Görüşleri