Evt sadece oyun oynamak için bilgisayar alınır. Aslında bu durum biraz da bilgisayardan ne beklediğinize ve sizin durumunuza ( iş, okul gibi ) bağlıdır çünkü eğer çalışıyorsanız ve yaptığınız için bilgisayarda yapılabilecek türden bir iş ise alacağınız bilgisayar ile hem işinizi yapabilmelisiniz hemde oyunlar oynayabilmelisiniz ki ben bunu yaptım ama eğer öğrenciyseniz alacağınız bilgisayarın oyun amaçlı olması daha mantıklıdır çünkü bir öğrenci oyun bilgisayarı ile herşeyi ( oyun oynamak, ödevlerini yapmak, ders çalışmak vs. ) yapabilir. Günümüzde iş veya hem iş hem çalışma amaçlı alınan bilgisayar sayısı daha azdır. İnsanlar genellikle sadece oyun oynamak için bilgisayar alıyorlar. Tabii film veya yayın izleme amaçlı da alınabilir ama zaten oyun amaçlı bir bilgisayar almışsanız onunla diğer şeyleri de yapabileceğinizden dolayı ve özellikle de zamanınızın büyük çoğunluğunu oyun oynayarak geçiriyorsanız sadece oyun amaçlı bilgisayar alınır. ^^
Daha iyi bir kalitede oyun oynamak için evet alınır. Ancak bilgisayar sadece oyun oynamak için yoktur. İlla ki başka şeylerde yaparız. Film izlemek gibi...
Sadece oyun oynamak için bilgisayar almak yanlış bir düşüncedir. Bence. :)
evet sadece oyun için bilgisayar alınır amaç ne ise ona göre bilgisayar alınır zaten ki onun için gamer bilgisayarlar var ama bir bilgisayar gamer bilgisayar diye onunla sadece oyun oynanacak diye bir kaide yok ama normal bir bilgisayarla oyun oynanmaz demek ki gamer bilgisayarlar hem oyun hem çalışma için normal bilgisayarlar ise sadece çalışmak için
yani bilgisayar iki amaç için kullanılıyor bilmem anlatabildim mi :D :D
Şu devirde zaten oyun ve render dışında bilgisayar almak gerekmiyor. Bir çok işi telefondan halledebiliyoruz. Öğretmenler bile pandemi sonrası ellerindeki laptopları satmaya başladı.
mesaj da atamıyorum sana nedersın gelırmsın 1-2 el daha lol : soruyu gordun baskası yazsa oynucm oynuyom dıye ona musallat olucamda bı tek sen yazdın :D
Konsol fiyatlarını ve konsol oyunlarının fiyatlarını düşündüğümüz zaman rahatlıkla söyleyebilirim ki sadece oyun oynamak için bilgisayar almak gayet mantıklı bir karar olabilir. Zaten ister istemez diğer işler için de kullanılıyor.
Bunu bir kez yaptım ve yaptığımda henüz 15 yaşındaydım, bu çılgınlığı bir kez daha tekrarlayacağımı sanmıyorum, dahası zaman bir yerden sonra o kadar da bonkör davranmıyor, o günlerde bu saçmalığa 3 yıldan fazla zamanımı harcadım.
Geneli bilmem ama ben imkanım olsa alırdım sanırım. En büyük heveslerimden bir tanesi de güzel bir bilgisayar toplayıp, direksiyon seti alıp ETS de sürüş yapmak 🙂
Bence alınır. İnsanların boş vakitten başka bir şeyi yok bence. Çok meşgül bir insan değilsen oyunda oynarsın o oyunu oynamak için bütçen varsa bilgisayarını da alırsın.