Siz oynadiğiniz oyunlara para yatiriyor musunuz? Ben çok yatiriyorum ya bağimlilik gibi bir şey oldu artik. Yeni bir oyuna başladiğimda illa o oyundaki en iyi ekipman bende olmali kafasiyla oynarim hep. Bugüne kadar yatirdiklarimi toplasam bu piyasada bile bir ev alirdim herhalde 😂
Saatlerce bir oyunu sıkılmadan oynamak bana da çocuk işi gibi geliyor. Fakat oyunları da para kazanmak için üretmişler parası cebine sığmayan bir yere atıyor işte ya oyuna ya makyaja 😂
15 sene önce Air rivals isimli bir online oyuna 2 sene içinde toplamda 2700$ yatırmışlığım var. Gemimin ismi Ahuramazda idi. Çok zamanımı alıyordu. Hatta yanımda çalışan elemana hesabı kastırıyordum o kadar yani. Evlenince hesaba talip Ankaradan çıktı. 4 Üni. Öğrencisi geldiler. İst üsküdar katibim kafe restauranta 2000$ a sattım. İçim acımıştı ne yalan söyleyeyim
Vallahi eğer para falan kazanmıyorsa o oyundan, para yatırması dünyanın en saçma işi :) Makyaj malzemesiyle de ne ilgisi var, makyajı günümüzde kadınları geçtim erkekler bile yapıyor. Somut bir şey ile dijital bir harcama nasıl bir tutuluyor 😄
Şöyle ki ; zevk meselesi işte bu senin makyaj malzemesine verdiğin paraya canin yanmiyor bizimde oyunlara çünkü o oyuna para yatirip aldığın şeyleri ömür boyu kullanabileceğini biliyorsun ve nedense acimiyorsun o paraya çünkü zevk aliyoruz 😂
Şuanda mobile den world war heroes oynuyorum 5 6 k yatirdim herhalde baslar baslamaz ama en iyi silahlar en üst seviyede takimim cok kötü olmadikca kaybettiğim maç yok 😂
Pc de de valoranta çok yatirdim ya pubgye de ayni sekilde ama pubg hesabimi ergen uyanik bir kardesim var ben oynamayinca o kapti direk sonra eskinin metin2 oyunu var bilirsin belki 40 50 kisilik dc ekibim vardi ekip olarak belki 100 binler yatirirdik düşün 😂
Valorant'a ilk başladığımda çok severdim 550 oyun Jett oynamıştım. 350 oyuna yakın Reyna. ama sonra sıkıldım bıraktım tabii. Pubg hiç oynamadım ben hiçbir fikrim yok o yüzden. Metin2 ah bilmem mi gönlümün 2. efendisi. en son yıllar önce oynadım Metin2'yi ama arada tekrar başlamak geliyor içimden skdjhdfgf
Valla benide ekip geri çagiriyor yeni bir server bulmuşlar ama çok para harciyorum ya 2 ay içinde serverde adimi duyurup turnuvada 1. Olduktan sonra server bitiyor zaten daha oynayan kalmiyor 😂
hala yoğun şekilde oynanıyor mu bilmiyorum ama TR'de char kasmak bir eziyetti. örümcek zindanında az sinirlenmedim... yaktığım okuyamadığım bklar, yaktığım itemlar, KS atılan metinleri saymıyorum bile ömür törpüsü gibi bir oyundu ama eğlenceliydi... şu an çoğu oyun gibi para üzerine kurulu bir oyuna dönmüş diye duymuştum ben. ^^
Tr serverini en son lisede falan oynamiştim çok uzun zamandir tr server oynamiyorum onun yerine çok kaliteli orta emek pwp serverler var onlari oynarim hatta taaaa ilk metin2 çin çıktığından bu yana pwp oynarim daha zevkli daha kolay ve güzel arkadaşliklar ortamlar kuruyosun hala görüşürüm çoguyla mesela 😂
bir süre TR serverında oynadım. sonra ben de pvpsine geçmiştim atım öldü diye bütün yolu koşarak geldiğimi çok iyi biliyorum. pvpde böyle şeyler olmuyordu en azından fjdknjkfdgf evet, arkadaşlıklar açısından güzeldi o zamanlar. şimdiki oyunlarda iletişim kurmak bile çok zor insanlarla. ^^
Valla diger oyunlarda yine bulabiliyorduk ta valoda bir türlü bir ekip kuramadım ya ona çok canim sıkılıyor 😂 yakında yayin alemine girmeyi düşünüyorum şöyle 50 60 k lık bir sistem kurucam o zaman ediniriz herhalde orada da bir ortam 😂
Yani yayinci olucam büyük ihtimalle de benden çok benim küçüğü oturturum başına ya zibidi hem yakışıklı hem kolu sağlam ekipmanda iyi olunca güzel bir kitle yakalar diye düşünüyorum bende parasini yerim 😂
Doğrudur da benim kafa öyle iste para kazanmayi hedefleyince öyle hissediyorum. Cs de de çok saçma paralar dönüyor ya bir biçak o kadar para etmemeli 😂
Gereksiz faydası olmayacak şeye para verdim. Hani yayıncı olsam neyse. Oyuna para kazandirdim ama bana kazanç veren bir şey yoktu. Sadece zevke yenik düşmek