Gamer 1 ay Oyun kolu önerisi var mı? ghostmania Xper 4 Takip Et FacebookTwitter 01 Merhaba iyi günler ben yeni bı gamepad almak istiyorum oyun kolu 200-300 TL bandında ne alınabilir şimdi güzel çabuk bozulmucak Güncellemeler: Takip Et 01 Paylaş FacebookTwitter Oyun kolu önerisi var mı? 04 Görüşünü yaz
Onuradr Fenomen 1 ay 4 sene önce o paraya iyi bir şey alabilirdin. Şimdi kötü segment diyeceğimiz oyun kolu var sadece bu paraya. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
KnightsSword Fenomen 1 ay Orta segment de bir şey alınabilir sanırım konsolculara falan sormak lazım herhalde. veya çok fazla kol ile pes fifa oynayanlar. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
SonMohikan71 Bilge 1 ay Logitech 710 var çok iyi oyun konsoludur tabi biraz pahalı Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum ghostmania 1 ay Joysticleri çok kötü onun hızlı bozulmaya meyilli SonMohikan71 1 ay Ben senelerdir kullaniyorum çok memnunum ghostmania 1 ay Şans demek ki
SeninİcinGeriGeldim Guru 1 ay Geçen dandik bir teknoloji spotçusuna gittim 500 tl diyordu eskiden parasız kaldığımda mecburen aldığım bir markayı millet çıldırmış... Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
044 sene önce o paraya iyi bir şey alabilirdin. Şimdi kötü segment diyeceğimiz oyun kolu var sadece bu paraya.
Orta segment de bir şey alınabilir sanırım konsolculara falan sormak lazım herhalde. veya çok fazla kol ile pes fifa oynayanlar.
Logitech 710 var çok iyi oyun konsoludur tabi biraz pahalı
Joysticleri çok kötü onun hızlı bozulmaya meyilli
Ben senelerdir kullaniyorum çok memnunum
Şans demek ki
Geçen dandik bir teknoloji spotçusuna gittim 500 tl diyordu eskiden parasız kaldığımda mecburen aldığım bir markayı millet çıldırmış...
Kızlardan ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!