Gamer Twitch yayıncısı olmak istiyorum. Hangi oyuna yonelmeliyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Pubg? CS GO? Valorant? Hikayeli oyunlar? Korku? PUBG CS GO Valorant Hikayeli oyunlar Korku Her kesime hitap et Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Yayıncı olmak istiyorum. Hangi oyunu seçmeliyim? Twitch yayıncısı olmak istiyorum. Hangi oyuna yonelmeliyim? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl dostum oyundan ziyade seni niye izleyebilirler onu düşün oyunu değil seni :D 1 0 Yorumla
FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Bana kalırsa en iyi oynadığın oyunu seç favorin olan oyunu yani 0 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl hikayeli oyunlar tabii ki extra olarak korku oyunları çok izleniyor. 0 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Gamer konusunda 791 cevap paylaştı. Bence daha fazla kişiye ulaşmak adına bir çok oyunu oynaman gerekli. 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. İzleyicilerin nabzını yokla bir şeyden gitme. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
dostum oyundan ziyade seni niye izleyebilirler onu düşün oyunu değil seni :D
Bana kalırsa en iyi oynadığın oyunu seç favorin olan oyunu yani
hikayeli oyunlar tabii ki extra olarak korku oyunları çok izleniyor.
Bence daha fazla kişiye ulaşmak adına bir çok oyunu oynaman gerekli.
Hikayeli oyna
İzleyicilerin nabzını yokla bir şeyden gitme.
trendelerde ve cok izlenen oyunlari oyniyabilirsin
D şıkkı