Hayırlı Geceler Arkadaşlar Sizlere Sorum PC Bilgisayar Oyunlarını Mobile de Yani Akıllı Telefon da Oynamak Mümkün mü? bi yolu var mı? Varsa nedir? Örnek Call Of Duty Modern Warfare 2 Oynamayı çok İstiyorum Grafikleri de zaten Aşırı yüksek değil Sırf Android iOS platform desteği olmadığı için Oynayamiyorum Önceden PC de oynamıştım tabiki de Gelmiş En başarılı kaliteli bir oyundu Sadece Cod göre değil eğer herhangi bir PC oyunu Telefon da Oynayanınız olduysa nasıl olduğunu Açıklarsanız Mutlu olurum Teşekkürler Şimdiden 😊
Maşallah Çoğu Soruma Görüş Paylaşıyorsun 😉😊 Bunun İçin Çok Teşekkür Ederim Evet Biliyorum Mobil Oyunlar PC de Oynanıyor Ama Keşke PC Oyunları da Mobil de Oynansa Şimdi PC oyunları grafikler yüksek ama Bu Modern Warfare 2 Dahası ilk çıkan call Of Duty 4 Modern Warfare 2007 çok yüksek değil amiral cihazlar rahat çalıştırır diye düşünüyorum
Şimdi Anladım Dolphin Emülatör mu? Onu bende İndirdim Modern Warfare 3 Telefona İndirdim Maalesef Dolphin üzerinden oynayabildim sadece Ama Kontrolleri Aşırı zor Oynayamadim yani telefondan
Hadi Be Bilgisayarla mi Bağlantı Kurması Gerek Bilgisayar da tabi o oyun yüklüyse Ben Önce Modern Warfare 3 İndirmiştim Telefonuma İndirdim Dediysem öyle mobil oyunlar gibi direk Oynayamiyorsun maalesef Dolphin emülatör Uygulama var onun üzerinde oynanıyor ama gel gör ki Ayarları Berbat ötesi Düzgün oynayamadim Call Of Duty bu yönden kızıyorum Bu oyunlar aşırı yüksek grafiğe sahip değiller düşük ayarlarda Şimdiki Nesil cihazlar oynatır aslında ama işte sürüm uyumsuz olunca olmuyor maalesef
Call Of Duty Modern Warfare Serisi Çok Başkaydi Gerçekten Haritaları Özellikle Oyunda O müzikler Tam aksiyon yaşatıyor Normal bi oyun oynarken Oyun dersin sıradan ama bu oyun sanki film izliyor gerçek hayat gibi İçine alıyor Oynayanı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
mobil oyunlar pc de oynanır ama ocdekilerin çoğu mobil için uygun değil
Maşallah Çoğu Soruma Görüş Paylaşıyorsun 😉😊 Bunun İçin Çok Teşekkür Ederim Evet Biliyorum Mobil Oyunlar PC de Oynanıyor Ama Keşke PC Oyunları da Mobil de Oynansa Şimdi PC oyunları grafikler yüksek ama Bu Modern Warfare 2 Dahası ilk çıkan call Of Duty 4 Modern Warfare 2007 çok yüksek değil amiral cihazlar rahat çalıştırır diye düşünüyorum
rica ederim boş soru bırakmamaya çalışyorum
Var ama mobil de oynamak zor oluyor ayarları çok değişik 🤔
Hangi Uygulama üzerinden Oynanıyor peki @FiqHSHoT
YouTube dan bakman gerek bilmiyorum bende YouTube dan izledim yaptım pes 2013 indirdim sildim beğenmedim
Şimdi Anladım Dolphin Emülatör mu? Onu bende İndirdim Modern Warfare 3 Telefona İndirdim Maalesef Dolphin üzerinden oynayabildim sadece Ama Kontrolleri Aşırı zor Oynayamadim yani telefondan
Evet çok zor pes 2013 Bike oynayamadım çok kötü kontroller
Bile*
Geforce Now ile oynayabilirsin anca, onun dışında olacağını pek sanmıyorum
markete adını yaz çıkıyosa oynarsın yoksa bulaşma virüs yüklersin anca
Arkadaşım Teamviewer den Gta oynamıştı :D
Uygulama nin Linkini Atabilir misin? Gta 5 mi oynadı Telefondan vayy be @KnightsSword
Ama tw ile oynaman için oyunun pc de açık olması senin telden pc ye baglanman gerekiyor
Hadi Be Bilgisayarla mi Bağlantı Kurması Gerek Bilgisayar da tabi o oyun yüklüyse Ben Önce Modern Warfare 3 İndirmiştim Telefonuma İndirdim Dediysem öyle mobil oyunlar gibi direk Oynayamiyorsun maalesef Dolphin emülatör Uygulama var onun üzerinde oynanıyor ama gel gör ki Ayarları Berbat ötesi Düzgün oynayamadim Call Of Duty bu yönden kızıyorum Bu oyunlar aşırı yüksek grafiğe sahip değiller düşük ayarlarda Şimdiki Nesil cihazlar oynatır aslında ama işte sürüm uyumsuz olunca olmuyor maalesef
Evet maalesef dostum ya :)
Call Of Duty Modern Warfare Serisi Çok Başkaydi Gerçekten Haritaları Özellikle Oyunda O müzikler Tam aksiyon yaşatıyor Normal bi oyun oynarken Oyun dersin sıradan ama bu oyun sanki film izliyor gerçek hayat gibi İçine alıyor Oynayanı
Call Of Duty tarzı oyunlar biraz zor olabilir telefonda oynanmıyor diye biliyorum
Vardır