Gamer Garry's Mod oynar mısınız? lifecouldbedream Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aranızda Gmod sevip oynayan var mı hala? Evet. Yok. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Garry's Mod oynar mısınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl eskiden oynardık bıraktık artık 1 4 Yorumla lifecouldbedream +1 yıl Neden? Yorumla KnightsSword +1 yıl arkadaşlarla bir süre girdim onlar davet ederdi ama bana hitap etmedi bir süre sonra sıkıldım yani :D Yorumla lifecouldbedream +1 yıl bende sanırım davet eden kişi oluyorum hahaha Yorumla KnightsSword +1 yıl 😅😅✨ Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Maalesef oynamıyorum 0 0 Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Oynamam 0 3 Yorumla lifecouldbedream +1 yıl Sevmediğiniz için mi? Yorumla YavuzCakır +1 yıl Hiç oynamadım Yorumla lifecouldbedream +1 yıl Bir deneyin bence sonsuz olasılıklı sandbox bir oyun. Sağlıcakla kalın :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
eskiden oynardık bıraktık artık
Neden?
arkadaşlarla bir süre girdim onlar davet ederdi ama bana hitap etmedi bir süre sonra sıkıldım yani :D
bende sanırım davet eden kişi oluyorum hahaha
😅😅✨
Sevmiyorum
Maalesef oynamıyorum
Oynamam
Sevmediğiniz için mi?
Hiç oynamadım
Bir deneyin bence sonsuz olasılıklı sandbox bir oyun. Sağlıcakla kalın :)
Oynamam