Strateji ve rol yapma. Europa Universalis 4 ve Mount & Blade serisi gibi. Aynı şeyleri biriktir biriktir, item level kasmaktan başka mantığı olmayan şeyler çok sıkıcı, onlara girersem hile komasına girer oyun, gereksiz derecede uzun işler..
@everkeğii Kingdom come deliverence bu oyuna denk gelmiştim, güzel rol yapma oyunu, oynamıyorum, ama dikkatimi çekenlerden, boş vakit bulabilirsem deneyebilirim ilerde.
@wildmoongirl o tarz oyunların tadı hileyle çıkıyor, sonuçta oyunun bir sonu yok zaten, başarma güdüsü üstünlükle oluyor, üstünlük de hileyle oluyor. hele birde kendin gibi hileciler de varsa hilenin kralını kim yapabiliyor egosu yok mu oooff çıldırtır ortamı. zevk almak için oynanacak şeyler değil, ego kasmak istesem oynarım, çünkü biraz assembly programlama biliyorum, macro programlama iyi biliyorum, oturum saatlerce oynamak istesem yapamam yani gece gündüz kasıp durabilmem için şart hissine kapılırım. başka bir özel nedeni de var bir ara bahsettim sanırım. iyi eğlenceler sizlere.. 🤠
@wildmoongirl offline oyunlarda hile yapmak kolay kendi içinde bile var zaten ama hiç yapmadan oynarım, çünkü zevk veriyor oyun bir şeyler başarma duygusunu doyuruyor.
hayır, hile yapmak hiç hoş değil şahsen benim şansım olsaydı yine yapmazdım :D özellikle online oyunlarda hile kullanan birini görünce bütün oyun hevesim kaçıyor öyle sevmiyorum yani... ^^
@wildmoongirl hile yapanlar da zaten rakiplerin hevesini kaçırabildiğini böylece kolay lokma oldukları için daha çok zevk aldığının bilincinde o yüzden bıkmadan usanmadan hileye devam ederler. hatta bazen bir yama çıkar gameguard gibi böyle hard bir güvenlik eklentisi kurar bilgisayara onu bypass etmek ölümdür 1-2 ay sürebilir. toplasan oyunu 1-2 ay oynamamıştır aslında, lakin ne yapar eder kırar o güvenlik kalkanını hilesini yine sızdırır. oyundan geri kalmış olsa ban yese dahi sadece tekrar hile yapmayı başarabilmesi king gibi hissettirir onu var ya ağzı kulaklarına varır hergün 🤠 online oyunlar tam egoist lerin hile yapma oyunu.. oyunda başarmanın kendisinden daha önemli hileyi başarmak, ne olsa hile varsa er ya da geç öne geçecek her konuda..
Arkham serisini oynuyorum, kingdom come deliverence oynuyorum şu an , Detroit become human oynadım, mafia serisini oynadım, bugün indirim vardı Lumberjack satın aldım...
LoLde iyi değilim ama takım olunca deniyorum. İlk Moba oyunumsa Mlbb.^^ Telefonda oluşu, oynama kolaylığıyla onla alışmıştım. Halen oynarım. Pek çeşitlilik yok maalesef.
LoL güzel oyun ama arada beni delirtiyor. ben de Mlbb indirdim oynamayı deniyorum. güzel bir oyun ama mobil oyuncu olmadığım için zorlanıyorum biraz. :D
İkisi de delirtme konusunda yarışır kdkdf. Aslında mlbb keyifli bir oyun ama işte inanılmaz derecede LoL özentisi herolar, yanlış takım eşleştirmeleri derken oyundan soğuyor insan. Bende Pc oyuncusu olamıyorum, beceremiyorum maalesef. Yoksa hikayeli oyunlar çok hoşuma gidiyor. Çevremde oynayanları izlemekle yetiniyorum. :')
Mmorpg dünyası çok geniş ve yapılacak tonla incik cincik iş var biraz da try hard oynama potansiyelim olduğu için tövbeliyim ama lolde filan bir tur atıp çıkayım diyebiliyorum en azından
dimi ama :) fps türü de oynayabilirim aslında oyunlara fps türü ile başladım ps1 zamanında medal of honor gibi savaş oyunları ile sonrasında tps türünden daha bir zevk aldım ve öyle devam ettim :)
Biraz childish kaçabilir bazı insanlar için ama gerçekten o evrene girdiğinizde bir daha çıkmak istemeyeceğiz seriler var. Mekaniksel yaratıcılık anlamında benim oyun kültürüme kültür katan sayısız oyun gördüm. :)