Selam dostlar. Severek ve isteyerek oynadığımız, saatlerce direksiyon salladığımız, arkadaşlarımız ile konvoy yapıp tırı üstüne sürdüğümüz oyun olan Euro Truck Simulator 2 oyununu neredeyse hepimiz biliyoruz veya duymuşuzdur.
Oyuna ve DLC Paketlerine neredeyse %300 zam gelerek oyunun fiyatı 149TL oldu Aynı oranda DLC fiyatları da arttı, Harita DLC'leri 134TL den başlıyor.Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Euro Truck Simulator 2 oyunu ve indirilebilir içeriklerine zam geldi. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Gelen benzin zamlarından etkilendi firma sahipleri :D her zaman derim oyunları tek para birimiyle dağıtmayın. Türkiye için ayrı, abd için ayrı birimde tutun.
Dolar yükseldikçe zamların gelmesi de kaçınılmazdı. Steamde dolar kuru 1.5'tan hesaplanıyordu ilkte ama şimdi 15'leri bulunca bunu hala yapmıyorlar sanırım. Ek olarak DLC bazı oyunların para tuzağı oldu. ETS ya da trenli bir simülatör de olabilir tam hatırlamıyorum ama oyunu ve tüm DLC'lerini almak neredeyse bir bilgisayar fiyatına denk gelen bir oyun vardı. Bilgisayar dediğim de tabi lüks oyuncu bilgisayarlarından bahsediyorum. DLC'leri bu yüzden genel olarak sevmem. Saçma sapan görsel eklentilere para vermeyi saçma buluyorum.
Noldu da böyle oldu acaba? Türkiye den bir firmamı aldı acaba oyunun haklarını? Yoksa şirket kendisi direk kur artışına giderek mi böyle bir şey yaptı? Steam storedaki dolar bazındaki fiyatı ne oldu acaba?
Ben euro truck 2'yi oynuyorum steamden ama dlc'leri başka bir yolla bedavaya kullanıyorum. :D
Steam kur oranını sabit tutsa da ETS nin yayıncı firması zam yapmak istemiş olabilir Türkiye fiyatına :D yoksa fiyatlar 4 katına çıkmazdı diye düşünüyorum değişik bir politika uygulamışlar :D
diğer oyunlar da pek bir değişiklik yok büyük ihtimal ETS2 yayıncı firmanın kararı falan abi :D ben DLC leri almadım sadece oyun var hadi bakalım ajsdad gelde al.
Ohaa bu ne fiyat böyle çok sevdigim bir oyundur zamaninda oyunla birlikte bir kac harita almistim 35 40 lira vermiştim indirimde hele Scania ya bayılıyorum
Hangilerine zam geldi acaba? Alacaklarımdan Geriye kalan Road to black sea ve Baltic sea dlc kaldı. Hey gidi arkadaşlarla şirket kurup büyüttüğümüz bile olduydu.