25 yaşındayım bu alanda kariyer yapmak için geç mi kaldım?
Yaşı yok. 4-5 yıl emek versen iyi bir yerlere gelirsin
var
Sohbetin iyi olsun, oyna, farklı ol, güldür. Sonra seyret
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selam.
gamer olmak için herhangi bir kriter aranmıyor bu tamamen senin yeteneklerinle alakalı bir durum.
Ben 12-13 yaslarımda oyun oynamaya başladım, Bana mesela arkadaşlarım çok söylenip dururdu neden yayın yapmıyorsun veya bir kanal açmıyorsun youtuber olurdun yeteneklisin bu konularda diye söylenirlerdi ama umursamadım hiç ve her haliyle yaşım geçti. arada bir yayın yaparım ama kamera açmıyorum 100 e yakın takipçim var :)
Aleyküm selam. Bütün ekipmanlarimi tamamladım. 30 bin TL'lik sistem aldım monitör de dahil. Bı kameram ve internet eksik. Sence 4-5 yıl düzenli yayın ve youtube içerik üreterek bir yere gelebilir miyim ciddi şekilde? Yaşım 26 biraz geç kalmış hissediyorum. Bu işi yaparkende paraya odaklanmicam. Sadece izleyicinin beni izlerken keyif alması eğlenmesi
26 yasındasın hiç birşeyden geç kalmış sayılmazsın 30 yas üstü gamerlar bile var oyun oynarken birazcık izleyiciye ve çocuklara hitap etmen lazım canlı yayında çok fazla argo kelimeler kullanmamak lazım çünkü geneli yayıncı kitlesi çocuklardan oluşuyor yani başarabilirsin neden olmasın
gamer ve yayıncı olmanın yaşı yok. şu an çok fazla izlenen yayıncılara baktığımızda çoğu +29 zaten. muhabbetin güzelse bir de güzel oyun oynarsan olabilirsin geç değil.
+29 derken 29 yaş ve üstü mü
evet.
40 yaşında yapan varmıdır ki 😅
40 yaşı bilmiyorum ama 29-35 arası çok yayıncı var. ^^
Cevap
4Cevap
Yani bu alanda tutulmak, rekabet vs çok artık :D yaş değilde
Sohbetin iyi olsun, oyun oynarken samimiyetini yansıt yeterli.
Enes batur 1 yaşındaydı başladığında ne alaka yaşla
yok.
Yoktur asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?