Gamer Silah oyunları sizce sadece erkekler için midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Silah oyunlari sadece erkekler icin midir? Evet sadece erkekler Hayır, kızlar da Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Silah oyunları sizce sadece erkekler için midir? Cevapla Erkek Soruları Oyun Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Hayır kızlarda oynayabilir 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Hayır tabi ki isteyen herkes oynayabilir bunun erkeği, kızı kalmadı artık :D 2 0 Yorumla
FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Oyun türü için ayrımcılık yok her cinsiyet oynayabilir 😇 1 0 Yorumla
Onuradr Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kızlar gerektiğinde erkeklerden daha iyi oynuyor hatta takım oynunda çok iyiler. 0 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl hayır, oyunlar herkes içindir. cinsiyete göre ayrım yapılmamalı. ^^ 0 0 Yorumla
NTkaya Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tabii ki değildir hatta askerlikte sadece erkekler için olmamalı bu vatanda sadece erkekler yaşamıyor kadınlar da çağırılda fena olmaz 😀😀 1 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Gamer konusunda 790 cevap paylaştı. Hayır oyunlar herkes içindir ayrıca erkeklerden daha iyi oynayan kız arkadaşlarım var :] 1 0 Yorumla
misbethy Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Hayır kesinlikle bir sürü oyun mevcut bilgisayarımda ha hemen ölüyorum orası ayrı mesele tabi 0 0 Yorumla
ferno Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl denk gelip oynamışlığım var. daha temkinli ve düzgün oynadıklarını söyleye bilirim. 0 0 Yorumla
AloneStreet Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl hayır, silahlı oyun oynamaktan hoşlanıyorsa bunun kızı erkeği olmaz ki zevk meselesi 0 0 Yorumla
niass0 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl bence oyunlarda cinsiyete göre değil düşünce ve zevk yapısına göredir 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hayir kızlar da oynar 0 0 Yorumla
benyarımkaldım Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl iyi oynayan bir kız görmedim daha 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir şey olmuş takipten çıkmışsın😂😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yoo bilerek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır kızlarda oynayabilir
Hayır tabi ki isteyen herkes oynayabilir bunun erkeği, kızı kalmadı artık :D
Oyun türü için ayrımcılık yok her cinsiyet oynayabilir 😇
Kızlar gerektiğinde erkeklerden daha iyi oynuyor hatta takım oynunda çok iyiler.
hayır, oyunlar herkes içindir. cinsiyete göre ayrım yapılmamalı. ^^
Tabii ki değildir hatta askerlikte sadece erkekler için olmamalı bu vatanda sadece erkekler yaşamıyor kadınlar da çağırılda fena olmaz 😀😀
Hayır oyunlar herkes içindir ayrıca erkeklerden daha iyi oynayan kız arkadaşlarım var :]
Hayır kesinlikle bir sürü oyun mevcut bilgisayarımda ha hemen ölüyorum orası ayrı mesele tabi
denk gelip oynamışlığım var. daha temkinli ve düzgün oynadıklarını söyleye bilirim.
hayır, silahlı oyun oynamaktan hoşlanıyorsa bunun kızı erkeği olmaz ki zevk meselesi
bence oyunlarda cinsiyete göre değil düşünce ve zevk yapısına göredir
Ne mana
Hayir kızlar da oynar
iyi oynayan bir kız görmedim daha
Hayir, ben hep oynuyorum :)
Hayir kizlarda
Bir şey olmuş takipten çıkmışsın😂😂
yoo bilerek
hayır
evet sadece erkekler