Gamer Oyun oynarken kız/erkek arkadaşınız sessizce yaklaşıp öpse nasıl bir tepki verirsiniz? FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Oyun oynarken kız/erkek arkadaşınız sessizce yaklaşıp öpse nasıl bir tepki verirsiniz 🤔Ben sevinirim mutlu olurum 🥰 Oyun oynarken kız/erkek arkadaşınız sessizce yaklaşıp öpse nasıl bir tepki verirsiniz? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Mutlu olurdum 1 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl abi ben oyundayken mümkünse herkes benden uzak dursun 2 1 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Az romantik ol be 😄 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ninja gibi gelip korkutmasın da :D çok hoşuma gider yahu, yemişim oyunu çeker sarılırım sımsıkı 0 0 Yorumla
skyseahawk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl kalbim yerinde durmaz hele de ondan çok hoşlanıyorsam lakin başka bir sevgilim var ise onu güzelce uyarıp bunun tekrarlanmamasını söylerdim 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oyun oynarken çok aşırı odaklanırım. Dış dünya ile iletişimim kopar. Şimdi böyle bir şey yapsa kalbim yerinden çıkar 😂 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Öpsün tabi ya :) Niye öpmüyor... Oyunu sonrada oynarız, biz daha önemliyiz.. Öpüşelim😂 2 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl "Al işte senin yüzünden adam vurdu bana. Ne dikkatimi dağıtıyorsun!" Derdim dhdhdhd 1 0 Yorumla
lifecouldbedream Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Ne yapıyorsun yaa senin yüzünden teröristler kazandı. 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Dikkatimi dağıtmaz mısın lütfen derdim. 2 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl gülümserim karşılık veririm oyun beklesin. 🍬 1 0 Yorumla
Iıırrmmaakkk Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Yer yarılır ama içine girmem kalbim yerinden çıkmıştır zaten utanırım 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Oyunu o an bırakırım ve karşılık veririm 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bir oyun aslanimdan önemli değil öpsün 1 0 Yorumla
unglücklicherMensch Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Kanka elim mouse ta olduğu için zor biraz 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ben de onu öperdim 😇 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Mutlu olurdum
abi ben oyundayken mümkünse herkes benden uzak dursun
Az romantik ol be 😄
Ninja gibi gelip korkutmasın da :D çok hoşuma gider yahu, yemişim oyunu çeker sarılırım sımsıkı
kalbim yerinde durmaz hele de ondan çok hoşlanıyorsam lakin başka bir sevgilim var ise onu güzelce uyarıp bunun tekrarlanmamasını söylerdim
Oyun oynarken çok aşırı odaklanırım. Dış dünya ile iletişimim kopar. Şimdi böyle bir şey yapsa kalbim yerinden çıkar 😂
Öpsün tabi ya :) Niye öpmüyor... Oyunu sonrada oynarız, biz daha önemliyiz.. Öpüşelim😂
"Al işte senin yüzünden adam vurdu bana. Ne dikkatimi dağıtıyorsun!" Derdim dhdhdhd
Ne yapıyorsun yaa senin yüzünden teröristler kazandı.
Dikkatimi dağıtmaz mısın lütfen derdim.
Game over anam babam derdim :D
gülümserim karşılık veririm oyun beklesin. 🍬
Yer yarılır ama içine girmem kalbim yerinden çıkmıştır zaten utanırım
Sağol canım der oyuna devam ederim
Oyunu o an bırakırım ve karşılık veririm
Ben de onu öperim
Bir oyun aslanimdan önemli değil öpsün
Kanka elim mouse ta olduğu için zor biraz
Ben de onu öperdim 😇
Karşılık veririm
Gülerim
Hoşuma gider
Daha yaratıcı bir davranış beklerdim ben derdim.
Ben de onu öperim