Merhaba arkadaşlar!
Oyuncu bilgisayarı seçerken hangi işlemciyi tercih ediyorsunuz?
Oyuncu bilgisayarı seçerken hangi işlemciyi tercih ediyorsunuz?
Amd (Ryzen)
İntel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim gönlüm AMD den yana hele ki R5 5600X ile yakaladığı ivme den sonra :) tek çekirdekte i9 ları patlattıktan sonra yani :D
Ama maalesef günümüzde halen bir çok oyun, program İntel Optimizasyonlu yapılıyor.
5800 modelleri daha iddialı özellikle son nesil intel işlemcileri şaşırtıyor.
Yani Ryzen 7 ve Ryzen 9 ile Rakip işlemcileri elemesini bekleyebilirsin yine ama Ryzen 5 in rakibi İ5 seviye iken 5600X işlemcisinin i7 ve i9 u Tek çekirdekte yenecek performansı olması bu işte Şaşkınlık yaratır :D
Cevap
17Cevap
Amd (Ryzen)
Bu konuda tam bir bilgisizim. Geçen ay girdim teknosaya şunun tipi güzel dedim aldım çıktım o derece…
Bilgisayar Almak istediğinizde burada soru yardımcı oluruz
Burada sorun
Sormuştum zamanında ama kimsı
Görseydim yardımcı olurdum muhakkak. En kötü artık soracak birisini tanıyorsunuz.
Teşekkürler ama aldım artık
Msi nin laptobunu aldım yemin ederim ki 2 yılda çöpe çıktı eğer oyuncuysanız oyun laptopu almayın durumunuz varsa direkt pc toplayın
Burada ve diğer platformlarda hep söylerim. Oyuncu Laptobu olmaz.
Laptop içinde tüm bileşenler boğuluyor. Bakım yapılmalı sürekli.
2 yıl önce 2500$ a makine toplamıştım. i7 9700k almıştım. Sanırım yine intel alırım
O işlemci efsane oldu. İ7 ve K etiketi olan her işlemci efsane bana göre. Son nesiller hariç.
Intel. Elektronikte marka takıntım var. İşlemcide Intel, ekran kartında Nvidia, anakartında Asus tercih ederim.
Intel dışında kullanmadım işlemci. Daha doğrusu kimin amd işlemcili cihazına sistem kurup da oyun ve rendering denediysem sıkıntılı durumları görünce amd'ye hiç yeltenmedim.
Bu hatalı bir durum olabilir ama bendeki izlenimi böyle.
Tasarım ve çizim için kullandıgım bilgisayarda r9 5900x var.
Ben intel de amd de kullandım ama bence amd daha iyi
Bence de şu an amd açık ara iyi
Intel de güzel ama bence AMD daha iyi sanki 🤔
Bir sene öncesine kadar inteldi,
Son bir kaç yıldır Amd.
İntel
Fark etmez
Intel.
İntelciyiz ezelden
Intel elbette.
Galiba intel
Intel