Selam dostlar. Bir çok online oyunda bildiğiniz üzere farklı sınıflar var, bunlara örnek vermek gerekirse: Destek sınıfları, Tank sınıfları, Savaşçı sınıfları, Uzakçı sınıfları gibi, her oyunda farklı olmak üzere çoğaltılabilir.Siz bu tarz oyunlarda hangi sınıflarla oynamayı tercih edersiniz? Ben genelde Uzakçı veya Savaşçı sınıflarla oynarım.
Online oyunlarda hangi sınıfları tercih edersiniz?
Genelde destroyer, artillery ya da orta sınıf seçerim. Takım komutanı Orta sınıfı kullanmamı istediklerinde bir keşif koluna giderdim. Bir süre spot olmadan bekledikten sonra geri dönerdim. Centurion X 😍
Moba oyunlarda genelde adc / sup, sup ağırlıklı olmak üzere. MMORPG oyunlarda %80 kadar dps, ranged melee genelde eşit dağıtırım, kalanında da tank oynarım. Healer karakterler bana biraz sıkıcı geliyor.
MMORPG Sınıfı oyunlardan bahsediyorsan benim tercihim şahsen yakın dövüş off tank veya suikastçı oynamaktan zevk alırım. Rakibi alaşağı ettikten sonra kaçması çok daha zevkli oluyor :)
anime güzeldir arada izlerim. çoğunu unutuyorum ama birkaç tanesi hariç :D Lolü saymazsak Elder Scrolls Online ı çok oynadım bu tarz herşeyi denedim en çok beğendiğim ise Dövüşçü oldu suikastçı class ı ile onda her class her şekilde oynanabiliyor :)
DLC istediği doğru ama temelde birkaç DLC ister mesela ben standart ile oynuyorum DLC siz Sadece birkaç farklı map e gidemiyorum dungeonlardan birkaçına giremiyorum ama temelinde Standart edition ile full preminum sahibi birisi ile arada çok az fark vardır. ESO kesinlikle pay to win değil bu arada en güçlü setleri düşürmek dolarla bile alamazsınız oyun trade veya satın alma opsiyonu yok mecbur emek verip kasmak gerekiyor. Oynamak için hiç DLC ye gerek yok o kadar diyebilirim :)