Gamer Oyun oynarken birisi size mangala gidelim mi dese, oyunu mu yoksa mangalı mı tercih edersiniz? FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Oyun oynarken birisi size mangala gidelim mi dese, oyunu mu yoksa mangalı mı tercih edersiniz 🤔Ben mangala uçarak giderim 😄 Oyun oynarken birisi size mangala gidelim mi dese, oyunu mu yoksa mangalı mı tercih edersiniz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Oyun tabi ki 1 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl tabii ki oyunu tercih ederim mangal beni pek cezbetmiyor. 🍭 1 3 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Asosyal hanımefendi 😄 Yorumla wildmoongirl +1 yıl yaa hayır oldukça sosyalimdir. :D sadece mangal ilgimi çekmiyor havuza gidelim denseydi koşardım mesela djkdnkfd Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Havuz mangal olsa 😄 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Tavuk varsa ben offlineım kimse kusura bakmasın. 2 5 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Tavuksuz mangal olur mu hiç 😄 Yorumla KnightsSword +1 yıl Valla Havuz yani Yüzmek, Mangal gibi teklifler beni yerimden hoplattırır. Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Genelde havuz mangal İzmir de oluyor hep ya da Antalya 😄 Yorumla KnightsSword +1 yıl :D :D ya öyle de havuzlarda ucuz değil ki artık hiç bir şey yapamıyoruz :D Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Fiyatlar çok arttı ya Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mangalı tercih ederim tabi ki. Tamam oyunu çok severim ama mangalın yeri farklıdır. Oyun her zaman oynanır zaten. 1 0 Yorumla
Laviedemoi Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Mangal tabii ki, mangal yapılan et harikadır. Et hazır olurken telefondan oyuna girerim jdjskks 1 0 Yorumla
XPhazonZero Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Video oyunu tercih ederim 1 0 Yorumla
nobodynocrime Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl Bir daha oyun bile oynamam. Mangal varken... 1 3 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Mangala hayır diyenin aklından şüphe ederim 😄 Yorumla nobodynocrime +1 yıl Ahaha. Bu soruyu sorman hataydı 😄 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Niye 🤔😄 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Dışarıdan söyleyeylim 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 413 cevap paylaştı. o anki moduma göre değişir 1 0 Yorumla
qwerty24680 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 68% +1 yıl Oyun da neymiş hemen mangala koşarım 😋😋😋 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Mangal ondansa mangal 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Gamer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mangal 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Oyun tabi ki
tabii ki oyunu tercih ederim mangal beni pek cezbetmiyor. 🍭
Asosyal hanımefendi 😄
yaa hayır oldukça sosyalimdir. :D sadece mangal ilgimi çekmiyor havuza gidelim denseydi koşardım mesela djkdnkfd
Havuz mangal olsa 😄
Tavuk varsa ben offlineım kimse kusura bakmasın.
Tavuksuz mangal olur mu hiç 😄
Valla Havuz yani Yüzmek, Mangal gibi teklifler beni yerimden hoplattırır.
Genelde havuz mangal İzmir de oluyor hep ya da Antalya 😄
:D :D ya öyle de havuzlarda ucuz değil ki artık hiç bir şey yapamıyoruz :D
Fiyatlar çok arttı ya
Mangalı tercih ederim tabi ki. Tamam oyunu çok severim ama mangalın yeri farklıdır.
Oyun her zaman oynanır zaten.
Mangal tabii ki, mangal yapılan et harikadır. Et hazır olurken telefondan oyuna girerim jdjskks
Video oyunu tercih ederim
Bir daha oyun bile oynamam. Mangal varken...
Mangala hayır diyenin aklından şüphe ederim 😄
Ahaha. Bu soruyu sorman hataydı 😄
Niye 🤔😄
Dışarıdan söyleyeylim
Oyunum bitmeden kalkmam
o anki moduma göre değişir
Mangal hemde pazar günü yaylada
Oyun da neymiş hemen mangala koşarım 😋😋😋
Duygu durumuma ya da ortama bagli
Soru mu bu
Oyun neymiş
Mangal ondansa mangal 🤣🤣🤣