Öyle çok keyif aldığınız ve tekrar tekrar oynadığınız bir görev var mı?
//Benim en sevdiğim ve oynamaktan her saniye keyif aldığım görev Grand Theft Auto 5 Online da ki güncellemeyle gelen Franklin'in görevleri ve özellikle de Dr.DRE ile ilgili olan görevler. Soldan sağa; Benim karakterim, Anderson Paak ve Dr. DRE...
Oynadığınız oyunlarda yapmaktan çok keyif aldığınız, tekrar tekrar yaptığınız bir görev var mı?
GTA5 in her görevi zaten güzel heyecanlı ve aksiyonlu geçiyor
Call of Duty Modern Warfare 2 de aynı şekilde savaş fps türü oyun hikayesi güzeldi tekrar tekrar oynayasın geliyor
Assassin's Creed 2 ve Brotherhood, 2 de en sevdiğim görev lahit parçalarını alma görevleriydi deli ettiler falan ama güzeldi 😄 Brotherhood da o kurt tarikatının başını kovalayıp en yükseğe çıktığımızda gel savaşalım diyip kolayca öldürmem di 😄
Zaten genellikle 2 çeşit görev tipinden oluşuyor, daily ve weekly olarak. Ve her expansionda yapmanız gereken görevler de mevcut flying, items gibi özellikleri açmak için, günlük görevler her gün benimle keyif alıyorum.
Mesela sorumda bahsettigim oyunu oynayabilirsin ama öncelikle bilgisayarın kaldırır mı onu kontrol etmende fayda var. Ona göre oyunu indirebilirsin. Grand Theft Auto baya iyi mesela hem hikaye modu hem de çevrimiçi (online) modu var. Hikaye modlu bir oyun istersen Assassins Creed 2 oynayabilirsin çünkü Assassins Creed serisinin en iyi oyunu bu. İnşa ve mining oyunu istersen kesinlikle Minecraft derim. Araba oyunu istersende Forza Horizon 4 oynayabilirsin (indirimseyken Steamde 92 tlden 30 tl düşüyor)
Bu bahsettigim görev hiçte kısıtlayıcı değil. Aksine dünya çapınca bir müzisyenin şarkılarını dinlemek falan aşırı hoşuma gitti. Hemde Kayıt Stüdiosuna çağırıyor falan oynamadan bilemezsin.