Gamer PUBG mesaj geldiğinde ana ekrana atıyor, nasıl çözebilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Pubgde mesaj gelince yazan kisinin ne yazdigini ekranda görmek istiyorum telefonum iphone nasil yapabilirim? Güncellemeler+1 yıl pubgye girmeden göremiyorum mesaji PUBG mesaj geldiğinde ana ekrana atıyor, nasıl çözebilirim? Cevapla iPhone Soruları Telefon Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl İphone kullanmıyorum ama androidde üst panel aşağı kaydırınca orada okuyabiliyorum İphone da yok mu? 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Telefon ayarlar kısmından bildirimlere girip oradan düzenleme yapman gerekiyor 0 0 Yorumla
benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl oyun kasıyo bildirimleri kapat öyle oyna 0 0 Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Öyle özellik yok ki yeni mi gelmiş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İphone kullanmıyorum ama androidde üst panel aşağı kaydırınca orada okuyabiliyorum İphone da yok mu?
Telefon ayarlar kısmından bildirimlere girip oradan düzenleme yapman gerekiyor
oyun kasıyo bildirimleri kapat öyle oyna
Öyle özellik yok ki yeni mi gelmiş