Çok eskiden oynardım kardeşimle beraber ama ismini hatırlamıyorum, Werewolf tarzı bir classti, hani life drain per hit yapan. her atakta can basıyordu kendine.
öyle tabiki takıma kalkan atacak , saldırı hızı verecek , can basacak , hasarı gögüsleyecek En güçlü rakip skilleri Ct atacak , Engelleme , susturma , kışkırtma , stun atma , harita , baron , ejder görüşü sağlama Tf başlatma her şey supportun omuzlarında
Pepeklere gel :D Jhin oynardım eskiden de unuttum Lolü indirdim tekrar işte arkadaşla öyle girip oynuyoruz çok uzun zaman geçti üstünden bildiğim heroları bile oynayamadım alışıyorum :)
Top lane oynuyorum, Bot lane de oynuyorum, Mid lane oynuyorum :D Bırakmadan önce Jungle da oynuyordum da ona baya uzağım şu an hiç bir şey hatırlamıyorum :)
Top Lane'de Darius, Kyle, Tryndamere ( böyle mi yazılıyordu :D ), Master, Garen, Yasuo bunları oynayabilirim.
Bot Lane de pek Sup oynayamam ama Kyle ile yürütebilirim, ADC olarak Ashe, Caitlyn ve Jhin var jhini tekrar girdiğimden beri oynamadım işte :) Caitlyini beceriyor gibiyim tekrar :D Kyle erken oyundan çıktıktan sonra onu da ADC gibi oynarım sıkıntı yok :D
Mid Lane de Katarina, Caitlyn, Zed, Yasuo oynardım eskiden.
çok karakter bilmiyorum ben zaten :D genel olarak Lolde fazla zaman geçirmedim sadece arkadaşlar çağırdığında aşırı düşkün değilim Lole :D
Heroların hepsi farklı güzel ya :D ama ben zaman ayıramam hepsini öğrenmeye :D LOL güzeldir ön yargıyla konuşanlara da diyorum 2013 de bende yargılardım :D ama güzel oyun.
jasgdausd bazen tutamıyoruz kendimizi ne yapacan oyun içinde küfür-kavgaya son vermiş biriyim ama zıvanadan çıkarıyorlar bazen işte :D öyle çocuklar var ki
evet, en sonki oyunumda mid lane gösterdiğim halde benim alacağım karakteri banladığı için Yuumi alıp oyun boyu içinde durdum. hem exp kasamadı hem de hiç yardım etmedim acı çektiler oyun boyu. böyle durumlarda hemen trollerim kjanjkdsfd
beni flameleyen tartıştığım supportum ölürken şifam varken bilerek basmam mesela. sonradan bir de şifayı pinglerim gülücük atarım fkdnfdjkg ay yok sen korkma benden 🍬
Birde pingler misin :D ne delirir karşıda ki var ya sen ne fenasın :D :D İnsanları çok iyi kışkırtırsın valla :) iyi peki bana şeytanlık yoksa korkmam :D 🍭
Görüntülerden dolayı ön yargı ile yaklaşan çok fakat aslında iyi bir strateji ve refleks, playerlık isteyen bir oyun. 2013 de bende bu ne bebe oyunu diyodum :D
En İyi Cevaplar