Gamer GTA 5'te son görevde hangi şıkkı seçtiniz? FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor GTA5 de son görev de hangi şıkkı seçtiniz 🤔 Trevor u öldür Michael i öldür Ölüm fermanı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç GTA 5'te son görevde hangi şıkkı seçtiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Trevor u öldür 1 0 Yorumla
aşkilettoperipellam Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bilmiyorum ben çıplak kadınlara bakıyordum orada sadece d 1 8 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl 😄😄 yok artık Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Kuzenim açtığında gidip onları izliyordum sonra dövüp öldürüyordum Yorumla FikirDanışmanı +1 yıl :D Yorumla FiqHSHoT +1 yıl 😄😄 Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Ne gülmeyin sanki siz hiç yapmadınız . d Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Yaptık yaptık da bir kızın yaptığına şaşırdık 😄 Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Ne öldürüyordum zaten Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Katil 😄 Yorumla
paslanmazdemir Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Gta da en az 200 saatim var ve hiçbir görev yapmadım direk bitmiş yama indirdim 1 1 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Oha 😦 görevleri çok basit ama oynayınca da zevk alırsın yani 😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cok isterdim manit GTA 5 oynarken yanında kısa şort ile pıtı pıtı gezmeyi.😂😊 2 3 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Sorunun başlığını okuduğundan emin misin 😄🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ama aklıma geldi bende yazmak istedim. Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Peki 😄😇 Yorumla
köleilkkan Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Önce Trevor'u öldürdüm. Daha sonra son kayıttan tekrar açıp diğer senaryoları da bitirdim. 1 0 Yorumla
Tost-Mühendisi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl GTA 5 oynamadım hiç ben hala San Andreas oynuyorum :D 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ölüm fermanını seçtim. Bizim kitapta dava arkadaşını satmak yok. Çizerizzz 😂 1 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl ben tırıvırıyı öldürürdüm ya tırıvırıyı sevmiyorum çok tuhaf bir adam sinirimi zıplatıyor 1 0 Yorumla
badboy_master Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl İlk oynadığım da Michael öldürdüm İkinci oynadığımda hepsini kurtardım biz bir aileyiz 1 0 Yorumla
Cleanman58 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Gamer konusunda 394 cevap paylaştı. tabiki de ölüm fermanı :D 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Gamer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oraya kadar oynamadım 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ölüm fermanı 👍👍 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Trevor u öldür
Bilmiyorum ben çıplak kadınlara bakıyordum orada sadece d
😄😄 yok artık
Kuzenim açtığında gidip onları izliyordum sonra dövüp öldürüyordum
:D
😄😄
Ne gülmeyin sanki siz hiç yapmadınız . d
Yaptık yaptık da bir kızın yaptığına şaşırdık 😄
Ne öldürüyordum zaten
Katil 😄
Gta da en az 200 saatim var ve hiçbir görev yapmadım direk bitmiş yama indirdim
Oha 😦 görevleri çok basit ama oynayınca da zevk alırsın yani 😄
Cok isterdim manit GTA 5 oynarken yanında kısa şort ile pıtı pıtı gezmeyi.😂😊
Sorunun başlığını okuduğundan emin misin 😄🤔
Evet ama aklıma geldi bende yazmak istedim.
Peki 😄😇
Önce Trevor'u öldürdüm. Daha sonra son kayıttan tekrar açıp diğer senaryoları da bitirdim.
GTA 5 oynamadım hiç ben hala San Andreas oynuyorum :D
Ölüm fermanını seçtim. Bizim kitapta dava arkadaşını satmak yok.
Çizerizzz 😂
ben tırıvırıyı öldürürdüm ya
tırıvırıyı sevmiyorum çok tuhaf bir adam sinirimi zıplatıyor
İlk oynadığım da Michael öldürdüm İkinci oynadığımda hepsini kurtardım biz bir aileyiz
Ölümmfermanıydu galiba
Ölüm Fermanıı :D
tabiki de ölüm fermanı :D
Oraya kadar oynamadım
Ölüm fermanı 👍👍
Hepsini kurtardım