Online oyunlarda sırf karakterinizin çıkarı için biriyle ilgilenir gibi yapıp flört ettiniz mi?😋😋😋

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ne çıkarı? FPS Oyunlarında bir tane bile kız ile oynamadım hayatımda oynasam bile ben çıkar için oynamam kendi oyunumu gösteririm millet de bakıp izler örnek almaya çalışır 😉
Hayır, hiç sevmediğim iş, genelde kızlarla çok takılmam oyunlarda, üzerinize de alınmayın ama, ben prensesim ben dokunulmazım vs triplerini hiç çekemem, savaşıyoruz kızım biz burada, milleti katlediyoruz ne prensesi, artık bir barbarsın sen
Hayır ama çok şahit oldum. Uyarılarımı dinlemeyen saftirik arkadaşlar az üzülmedi bu yüzden 😂
Cevap
19Cevap
Hayır çıkarım için flört etmedim
Çok gördüm ben :D ben çok yapmadım ama yani Metin2 de falan kız rolüne giren arkadaşlarım vardı item için falan 😂😂
Reelde ki çıkarım için tanışıp görüşmüştüm iş yatakta bitti ama olsun parasını yiyemedim kavga ettik sonra 😁
Onu genelde kızlar veya kız karakteri açan erkekler yapıyor. Ancak ben kız taklidi yapmayı gururuma yediremem. Hele ki böyle bir sebepten dolayı.
Oynadığımız oyunda böyle bir kız vardı. Herkese sevgilim diyordu:))
Ulan oyunlarında bir şerefi var be! Yenilsemde beni dümdüz etselerde öyle bir şeye tevessül etmem
Hayır ya saçma bir şey bu
hayır denk gelmedim bi kıza.
Gerek duymam genelde ilerleme severim
Zaman geçirmek için yaptığım olmuştur :D
Hayır asla
Oyun hiç oynamadım
Hayır. Saçma.
Yok daha neler 🤪😜
Bi kere
Yok. izin vermem. 😂
He he
Evet