Nasıl oyunları görünce oynamadan çıkamazsın? Korku mu, macera mı, interaktif mi?Yaratıcı oyunlar favım 🌸
Ben sıradışı, maceralı, güzel grafiklere ve konuya sahip oyunlara bayılıyorum. Özellikle her karakterin arasında bir bağ varsa, hepsi bir hikaye saklıyorsa ardında beni içine çeker oyun ☾
Savaş türü oyunlar çok cezbedici geliyor bana özellikle de Call of Duty serisi Modern Warfare 2 yi bitirdim görevlerinin her biri güzeldi özellikle de Captain MacTavish'in bizi kurtardığı sahneye aşık olmamak elde değil 😍
Bir gün param olursa tüm seriyi alıp oynayacağım 😇👍
-Tür olarak TPS veya FPS Bilim-kurgu-aksiyon-macera, Dövüş ve Arcade-yarış. -Vuruş Hissiyatı ve çeşitlilik. -Arcade Yarış türünde açık dünyası olan. -Kaliteli iyi yapılmış epik müzikleri olan. -Fantezilere açık olması. -Karakter yaratma menüsü olan ve bu menüde iyi düşünülmüş stratejik olarak avantaj sağlayan en az iki perk olan. -Oyunun dengesini bozmayacak Skor Serileri olan. -Akılca kalıcı bölüm ve harita dizaynı. -Sürekli birbirinin aynısı açık dünya bolca yan görevleri olmayan. -Buglı olmayan. -En az İki ana silah taşıyabildiğimiz. -Haritalarda çeşitli yeteneklerin dolum süresini hızlandırmaya yarayan, hasarı ikiye katlayan ve kalkan veren nesne olması. -Mecha olan. -Uçabilmemizi, görünmez olabilmemizi, rakibe verdiğimiz hasarı arttıran, rakibin canını emen özellikler sağlayan yetenekler olması. -Sürekli kullanabileceğimiz tekrar tekrar dolabilen iki ana yetenek olması ve bunları karakter yaratma menüsünden dilediğimiz gibi değiştirebiliyor olmamız. -Yaratık olabileceğimiz. -Yarı Arcade Yarı Gerçekçi mekanikleri olan. -Deathmatch ve Team Deathmatch gibi Multiplayer oyun modları olan. -Araçlara dönüşebileceğimiz. -Chainsaw, Minigun, Grenade Launcher, Sonic Cannon, Fusion Cannon, Plasma Cannon Heavy Shotgun, Heavy Machine Gun gibi silahları olan. -Karakterimizi karakter yaratma menüsünden dilediğimiz renge boyuyabilmemiz. -Dilediğimiz araca ( Tank, hızlı gidebilen araçlar, uçak, kamyonet, ambulans, tır, 4x4 jeep ) dönüşebiliyor olmamız ama bunun sınıflara dağıtılmış olması. -Kaliteli ölüm animasyonu. -Her karakterin kendine has ikonik yakın saldırısı olması. -Her karakterin düşmanı öldürdüğünde aşamalı olarak kendine has ikonik sözleri olması. -İyi ve kötü olarak iki taraf olması ve bunları serbestçe oynayabiliyor olmamız. -Kaliteli seslendirmesi olan. -Her karakterin kendine has tarzda araca dönüşmesi. -Arcade-yarış türü olarak kaliteli araç motor sesi olması ve detaylı modifiye yapabilmemiz. -Her sınıfın kendine has silahları, yetenekleri, dönüşüm tarzı olması. -Zıplama mekaniği olması.
PvP de hala cs oynarım ara ara. Onun dışında hikaye mod lu oyunları da severim. Telefonumda da 6-7 yıldır asphalt 8 kurulu. Ama gel gelelim ki ayda 1 veya 2 kere oynayabiliyorum :)
Fps oyunları severim ama bazen canım film gibi oyunlar oynamak istiyor. (Beyond two souls, Detroit become human, resident evil) tabi oynayamadığım ama oynamak istediğim oyunlar bunlar. :(
streteji di eskiden ama oyle ilmik ilmik ör vs artık sıkıyor beni. arkadaslarla oyun modundayım sımdı a way out gibi. istersen oynayalım senlede 2 kişi oynanıyor